Vizyon Havacılık'tan kriz ortamında dev yatırım

Vizyon Havacılık'tan kriz ortamında dev yatırım

Resmi açılışı 18 Ekim'de siyaset, iş ve basın dünyasından seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleşecek olan Vizyon Havacılık’a ait Genel Havacılık Hangarı, Ankara Esenboğa Havalimanı içinde yaklaşık 2500 m² bir alan üzerine inşa edilecek.

     Tüm dünyada olduğu gibi katma değeri yüksek olan havacılık endüstrisine 2014 yılında merhaba diyen bir Çam Grubu şirketi olan Vizyon Havacılık, yatırım yapmanın çok daha kıymetli olduğu bu zaman diliminde 10 Milyon TL’lik dev bir yatırıma imza attı.

      Resmi açılışı 18 Ekim 2018 Perşembe günü saat 14:00 da siyaset, iş ve basın dünyasından seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleşecek olan Vizyon Havacılık’a ait Genel Havacılık Hangarı, Ankara Esenboğa Havalimanı içinde yaklaşık 2500 m² bir alan üzerine inşa edildi.

     Global havacılık sektörü son 15 yılda yaklaşık %6 büyüme gösterirken, Türkiye bu süreçte aynı alanda yaklaşık %16 büyüme göstermiş ve halen doyum noktasına ulaşmamıştır. Ülkemiz sivil trafiğe açık aktif havalimanı sayısı, büyük gövdeli uçak sayısı, hava ulaştırma anlaşması bulunan ülke sayısı, taşınan toplam yolcu sayısı ve sektörde istihdam edilen kişi sayısı gibi performans kriterlerine bakıldığında her geçen yıl sistematik olarak büyümektedir.

    Bu büyüme sürecinde DHMİ’de ruhsatını alıp, yeni istihdamlar ile yerli ve yabancı iş fırsatları için anlaşmalar yapmaya başlayan Vizyon Havacılık, ilerleyen zaman diliminde İstanbul 3. havalimanında 2. hangarını inşa etmeyi planları arasına şimdiden almış bulunmaktadır.

vizyon-havacilik-(19).jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.