VİP Transport ile Türkiye’den Fransa’ya Hassas Taşımacılık

VİP Transport ile Türkiye’den Fransa’ya Hassas Taşımacılık

VİP Transport, nakledeceği ürünleri hassasiyet ve kaliteli taşımacılığı ile maksimum 5-6 gün içinde çıkış noktasından varış noktasına tamamen güvenli ulaştırma sözü veriyor.

Fransa lojistik firmaları arasında yer alan VİP Transport, Türkiye-Fransa ile Fransa-Türkiye arasında hassas bir taşımacılık hizmeti sunar. Değerli müşterilerine en iyi şekilde taşımacılık hizmeti sunan VİP Transport, nakliye işlemini son derece disiplinli ve düzenli bir şekilde gerçekleştirir.

Müşteri değerini her şeyden önde tutan VİP Transport, disiplini benimsemiş olan çalışanlarıyla eşyalarınızın iki ülke arasında güvenle ulaştırılmasını sağlar. Size kalan şey, bu kaliteli hizmetin keyfini çıkarmak olacak.

vip-transport-fransa-lojistik.jpgÜstün Taşımacılık Başarısı

VİP Transport firmasının sektördeki üstün taşımacılık başarısını daha üst mertebeye çıkarması iki maddeyle açıklanabilir:

  • VİP Transport lojistik firmasının ana hattı Fransa’dır. Firma ‘’Tek hatta uzman olma’’ prensibini benimsemiştir.
  • VİP Transport yola çıkan ürünlerinin taşımacılığını hassasiyetle ve kaliteli bir şekilde gerçekleştirir ve eşyalar maksimum 5-6 gün içinde varış noktasına ulaştırılır.

Tamamen müşteri değerini göz önünde bulundurarak müşteri memnuniyetini, ihtiyacını her şeyden önde tutan VİP Transport, kıymetli müşterilerinin ihtiyacı doğrultusunda Fransa’ya yapılan ithalat ve ihracatın komple tır çıkışlarını haftanın hemen her günü yapabilmektedir.

VİP Transport yola çıkan ürünlerini hassasiyet ve kaliteli taşımacılığı ile maksimum 5-6 gün içinde çıkış noktasından varış noktasına ulaştırır. Fransa’ya olan bu uzun yolda ürünlerinizi tamamen güvencesi altına alır. Fransa lojistik firması VİP Transport ile eşyalarınız kaliteli ve ekonomik bir şekilde taşınır.

Kaliteli hizmet sağlamak için müşterisinin ihtiyacına yönelik taşımacılık hizmetini hassas bir şekilde gerçekleştiren VİP Transport, yaptığı ve sayısı belki de milyonları bulan seferlerinde sadece ürün ve hizmet değil; müşterilerinin güvenini ve değerini de taşır. Sahip olduğu bu kıymet elbette VİP Transport firmasını Fransa lojistik firmaları arasında hatırı sayılır bir yere koymuştur.

vip-transport-ustun-tasimacilik-basarisi.jpg7 Gün 24 Saat Destek Hattı

Fransa’nın dört bir yanına kadar uzanan geniş ağ sistemi sayesinde kaliteli olmakla kalmayıp, hızlıca teslim yapan VİP Transport, resmî tatiller de dâhil olmak üzere haftanın 7 günü ve günün 24 saatinde kendisine ulaşıp bilgi almak isteyen müşterilerine bilgi veren tek firma olma özelliği ile Fransa lojistik firmaları arasında bir ilke imza atmaktadır.

VİP Transport, şu an da hâlihazırda İstanbul Hadımköy’de 4 bin metrekare kapalı alanda antrepo hizmeti de vermektedir. 1998 yılında başlayan macerasına hız kesmeden, kalitesinden ödün vermeden ve değer taşıdığını hiçbir zaman unutmadan ilerleyen VİP Transport, Fransa-Türkiye arasındaki taşımacılık hizmetine hız kesmeden devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum