VavaCars’tan 23 Nisan’a özel film

VavaCars’tan 23 Nisan’a özel film

Yeni nesil araç alım-satım platformu VavaCars, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkulu bir film ile kutladı. Hazırlanan filmde VavaCars’ın süper kahramanları olan çocuklar, 23 Nisan’ın değerlerine sahip çıkıyor.

Türkiye topraklarında doğan ikinci el araç platformu VavaCars’ın 23 Nisan temalı özel filmi dijital mecralarda yayınlanmaya başladı. Filmde, gizli bir toplantıda bir araya gelen VavaCars’ın minik kahramanları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kendilerince kutlamaya karar veriyor. VavaCars’ın, Türkiye’nin ilk ve en büyük ekspertiz merkezi Pendik IRC’ye gizlice giren dört küçük kahraman, büyükleri şaşırtacak planlarını gerçekleştirmeyi başarıyorlar. “Değerlerimize sahip çıkmalıyız” diye hareket eden çocuklar herkesin görebileceği VavaCars kamyonunu 23 Nisan’a özel süslüyor ve üzerine kendi düşüncelerini ifade eden mesajları yazıyor.

Artful reklam ajansı tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Saeed Nasiri’nin üstlendiği film dijital mecralarda yayınlanıyor.

Youtube linki: https://www.youtube.com/watch?v=9G20p0R_Q5s

vavacars-2.jpg

vavacars-3.jpgLOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.