Vapurda deneysel sanat gösterisi

Vapurda deneysel sanat gösterisi

 20 bağımsız sanatçı tarafından gerçekleştirilecek proje ile beş farklı disiplinden, 12 deneysel sanat uygulamasını sanatseverlerle buluşturacak.‘Sanata...

 

20 bağımsız sanatçı tarafından gerçekleştirilecek proje ile beş farklı disiplinden, 12 deneysel sanat uygulamasını sanatseverlerle buluşturacak.

‘Sanata ve sanatsal etkinliklere erişimin kolaylaşması’ temasının işlendiği proje ile Bahçeşehir Üniversitesi tiyatro kulübü öğrencileri tebdil-i kıyafet içinde Beşiktaş – Kadıköy hattı yolcularına daha önce çalışılmış bir koreografi sunacak. 

Vapurda Spontane Müzikal

Vapur yolcularının yerlerin almasıyla birlikte ansızın başlayıp iki dakika süreyle gerçekleştirilecek müzikal gösteri de FIFA 2010 Dünya Kupası’nın tema şarkısı Waka Waka’ya hazırlanan sürpriz koreografi sergilenecek. Yolcuların kendilerini bir anda müzikalin ortasında bulmasıyla oluşan renkli görüntüler etrafta konumlandıran kameralarla kayıt edilecek.

Tamamen üniversite öğrencileri tarafından hayata geçirilen projenin amacı; sanatı belirlenmiş alanlardan kamusal alanlara taşımak. 

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.