Uygun İstanbul Evden Eve Nakliyat Fiyatları Kozcuoğlu Nakliyat Şirketinde

Uygun İstanbul Evden Eve Nakliyat Fiyatları Kozcuoğlu Nakliyat Şirketinde

Uygun İstanbul evden eve nakliyat fiyatları ile güvenli ve konforlu taşımacılık hizmeti sunan Kozcuoğlu Nakliyat şirketi minimum maliyet ile maksimum hizmet vermeyi hedeflediklerini belirtiyor.

2022 Güncel evden eve nakliyat fiyatları güncel döviz kurundan etkilendi. Nakliye fiyatlarına etki eden akaryakıt fiyatları gündelik yaşamda A’dan Z’ye birçok hizmete direk veya dolaylı olarak etki ederken evden eve nakliyat sektörü de bu durumdan etkilendi. Peki, nakliyat fiyatlarını arttıran sorunlar nelerdir?

Güncel İstanbul Evden Eve Nakliyat Sorunları

Bu sorunların başında son zamanlarda art arta yükselen akaryakıt fiyatları gelmektedir. Küresel yakıt fiyatlarının döviz cinsinden 19$ dan 119$ a kadar yükselmesi taşımacılık maliyetlerini etkilemiştir. Bunun yanı sıra döviz tl kur farkından kaynaklanan %100 ün de üzerinde yükseliş küresel piyasadan bağımsız olarak Türkiye’de bizlere ayrıca ekstra maliyet olarak yansımıştır. Bu durumdan etkilenen akaryakıt fiyatları taşımacılık hizmet sektörünü olumsuz etkilemektedir.

istanbul-evden-eve-nakliyat-firmasi-kozcuoglu-nakliyat.png

Nakliyat Kilometre Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Nakliye kilometre fiyatları için şöyle bir formül uygulayabiliriz. Bir yük kamyonu için 100 km bazında akaryakıt tüketimi 20 LT mazot olarak kabul edelim. Mazot dizel litre fiyatı 26.03.2022 Cumartesi tarihi itibari ile 24,08 TL dir. Yani 20X24,08=481,60 tl dir. 100 kilometre 481,60 tl ise 1 kilometre de yaklaşık 5 tl maliyet olmaktadır. Otoyol ücretleri, köprü geçişleri, vapur ücretleri gibi ek maliyetler de üstüne gelince uzun mesafe nakliye ücretleri yüksek çıkmaktadır. Kozcuoğlu Evden Eve Nakliyat LTD ŞTİ şirketi olarak tüm bu fiyat artışlarına inat en uygun fiyatlarla taşımacılık yapmaya devam ediyoruz. Fiyatlarımızı arttırmadık en ucuz ücretlerle taşımacılık yapıyoruz. Size uygun nakliyat ücretleri için nakliyat fiyat hesaplaması yapabilirsiniz. Şirketimiz vatandaşların yararına birçok faydalı uygulama başlatmıştır. Bunların başında her şey dâhil taşımacılık ücretleri ile ek maliyet çıkarmadan taşımacılık hizmeti sunmak ve ücretsiz sigortalı nakliyat sözleşmesi imzalamak geliyor.

En İyi İstanbul Evden Eve Nakliyat Firması İle Uygun Fiyata Taşının

En iyi İstanbul evden eve nakliyat firması ile gerçekleştirdiğimiz görüşme neticesinde evden eve nakliyat sektöründeki sorunları ele aldık. İstanbul evden eve nakliyat firmaları arasında en fazla tercih edilen nakliye şirketi hangisidir? Değişen gelişen ve dönüşen evden eve nakliyat sektöründe dikkatleri çeken Kozcuoğlu Evden Eve Nakliyat LTD ŞTİ şirketidir. Güven veren uygulamaları ve müşteri memnuniyet odaklı taşımacılık çalışmalarında bulunan kurumsal nakliye şirketi ile taşınmanızda yarar var.

Uygun Ev Taşıma Ücretleri Sunan Kozcuoğlu Nakliyat Şirketi İle Taşının

En uygun ev taşıma ücretleri sunan Kozcuoğlu nakliye şirketi yetkilisi Fırat ULUÇ ile gerçekleştirdiğimiz görüşme neticesinde şunları söyledi. “İstanbul’da evden eve nakliyat sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Kartal, Pendik ve Ümraniye evden eve nakliyat ve tüm ilçelerde bulunan şubelerimizde 7/24 nakliye ve ev taşıma çözümleri geliştiriyoruz. Amacımız en güvenli taşıma hizmetini en kısa sürede ve en uygun fiyatlarla sunmaktır. Kendi bünyemizde var olan sürekli çalışanlarımız, kendi nakliyat kamyonlarımız ve asansörlü nakliye araçlarımız ile ev taşıma hizmeti sunuyoruz. Tüm aşamalarda kendi öz kaynaklarımız ile ek maliyet çıkarmadan nakliye işlemlerini tamamlıyoruz. Böylece piyasa fiyatlarının da altında uygun nakliye ücretleri ile sigorta garantili ev taşıma hizmeti sağlıyoruz. Yurttaşlarımız bize https://www.kozcuogluevdenevenakliyat.com web adresimizden kolaylıkla ulaşabilirler.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.