UTİKAD’ın tüm faaliyetleri Mobil UTİKAD ile üyelerin cebine gelecek

UTİKAD’ın tüm faaliyetleri Mobil UTİKAD ile üyelerin cebine gelecek

UTİKAD, sektörel dernekler arasında bir ilki gerçekleştirerek MOBİL UTİKAD adlı bir aplikasyon geliştirdi. UTİKAD üyeleri , IOS ya da android telefonlarından indirebilecekleri uygulama ile tüm gelişmelerden anında haberdar olacak.

UTİKAD Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği, 38. Olağan Genel Kurulu’nu geniş bir katılımla gerçekleştirdi. Mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener, seçimde yeniden aday olmayarak başkan adaylarından Ayşem Ulusoy’u destekleyeceğini açıklamıştı.

Eldener, giderayak üyelerine çok önemli bir miras bırakarak veda etti. Apple Store, ya da Google Play’dan UTİKAD aplikasyonunu indiren üyeler, bildirimleri açtıkları anda dernekle ilgili tüm gelişmelerden haberdar olacak.

Hizmeti bir müjde olarak açıklayan Emre Eldener, “Dernek bir yere geldi. Artık arkadaşlarımız derneğin önemine inandı ve yönetime aday oldu. Tatlı bir yarış olması çok güzel. DEİK’de, DTO’da Lojistik Koordinasyon Kurulu’nda, Hizmet İhracatçıları Birliğinde görevli arkadaşlarımız var. Ve bu yöntemle üyelerimizin sorunlarını çok geniş kitlelere duyurabiliyoruz. Derneğin nereye gidebileceği sizlerin vereceği oylarla belirlenecek. Seçimlerin dernek için hayırlı olanı yapmasını dilerim.

Öte yandan, geliştirdiğimiz aplikasyonla devrim gibi bir adım attık. UTİKAD, aplikasyonuna sahip olan ve bildirimleri açan tüm üyelerimiz yeniliklerden anında haberdar olacak. Bu bir devrimdir. Her gün güncellenen bir web sitemiz var. Yalnızca bu aktiflik için bile derneğe üye olmaya değer. Eğer bu bilgiler size ulaşmıyorsa sorun yönetimdedir. Bunun için dernekle ilgili tüm gelişmeleri cebinize getirmeye karar verdik. Uygulama 6 ay önce bitti IOS’dan onay almak için 6 ay bekledik ama sonunda hizmete girdi. Hayırlı olsun” diye konuştu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.