UTİKAD, afet bölgesine lojistik desteği koordine edecek

UTİKAD, afet bölgesine lojistik desteği koordine edecek

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizi etkileyen depremin mağdurlarına ulaştırılmak üzere gidecek yardımları sevk ve idare etmek için Afet Koordinasyon Masası kurdu.

Başta UTİKAD üyeleri olmak üzere, lojistik sektöründe faaliyet gösteren firma ve çalışanları, bölgedeki vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarını temin ederek UTİKAD’ın koordinasyonuyla deprem bölgesine ulaştıracak.

Bu çerçevede deprem bölgesine ihtiyaç malzemelerinin taşınması, depolanması ve ayni yardım (erzak, gıda yardımı, bebek bezi, bebek maması gibi maddi yardım harici ürün yardımı) malzemelerinin temin edilmesini koordine etmek amacıyla bir WhatsApp grubu oluşturuldu.

UTİKAD Afet Koordinasyon Masası kapsamında kurulan WhatsApp grubunda yer alarak deprem bölgesine ilişkin destek sağlayabilecek olanların aşağıdaki bağlantı aracılığıyla WhatsApp grubuna katılmaları istendi.

utikad.jpgWhatsApp Grup Daveti:

https://chat.whatsapp.com/GHxFrrpqQgJKNoky6PolDD

Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyenler ayrıca aşağıdaki iletişim bilgilerinden UTİKAD Kurumsal İletişim Müdürü Nilgün Tahmaz ile iletişime geçebilirler.

E-Posta: [email protected]
Tel: 0533 226 36 38

UTİKAD’ı başlattığı bu sosyal yardım hareketinden dolayı kutluyor, lojistik sektörünün tüm paydaşlarını söz konusu gruba katılmaya davet ediyoruz.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.