UPS Kargo Türkiye personel alacak

UPS Kargo Türkiye personel alacak

UPS Türkiye personel alımlarına devam ediyor. United Parcel Service Türkiye (UPS) tarafından Türkiye’deki hizmetlerin yürütülmesi adına birçok farklı pozisyonda personel alımı yapacak.

United Parcel Service Türkiye bilinen adıyla UPS, uluslararası hizmet ağı ve sayısız çalışanıyla kurumsal lojistik hizmeti sunmaktadır. Dünya genelinde 220’den fazla ülkede faaliyet yürüten UPS, 2 bin 500’den fazla çalışanı ile dünyanın önde gelen kargo firmaları arasında yer almaktadır.

UPS firması tarafından 220’den fazla ülkede, gün içinde topla 18 milyondan fazla paket taşınmaktadır. 750 araç filosu, 210’dan fazla şubesi ile Türkiye ve dünyada kurumsal taşımacılık hizmeti sunmaktadır.

United Parcel Service Türkiye (UPS) tarafından Türkiye’deki hizmetlerin yürütülmesi adına birçok farklı pozisyonda personel alımları devam ediyor. UPS Türkiye güncel personel alımı yapılacak kadrolar;

Sales Account Executive - (İstanbul)

Inside Sales Executive – (İstanbul)

Sales Support Specialist - (İstanbul)

Finans Stajyeri - (İstanbul)

Inertanional Customer Support Representative - (İstanbul)

Reklam ve Halkla İlişkiler Stajyeri - (İstanbul)

Hava Kargo Operasyon Personeli - (İstanbul)

Health and Safety Specialist - (İstanbul)

Uzun Dönem İnsan Kaynakları Stajyeri - (İstanbul)

Türkiye başta olmak üzere dünyanın birçok farklı noktasında kurumsal kargo ve lojistik hizmeti sunan UPS, Türkiye’de istihdam edilmek üzere birçok farklı pozisyonda personel alımı gerçekleştirmektedir. Söz konusu ilanlara başvuru yapmak isteyen kişilerin ilan detaylarında yer alan özel şartları taşımaları gerekmektedir.

UPS Türkiye Stajyer İlanı Başvuru Şartları

UPS Türkiye tarafından kariyer platformlarında yayımlanan ilanlara göre farklı pozisyonlar için uzun dönem ve kısa dönem stajyer alınacaktır. Uluslararası faaliyet yürüten firmalarda stajyer olarak çalışmak, profesyonel iş hayatında büyük avantaj sağlamaktadır. UPS Türkiye tarafından kurumsal kariyer hedefi olan kişiler için sunulan programlar sayesinde stajyer olarak çalışabilirsiniz.

UPS Türkiye bünyesinde, muhasebe ve insan kaynakları birimlerinde stajyer alımı yapılacaktır. UPS stajyer ilanına başvuru yapmak isteyen adaylarda aranacak şartlar;

Üniversite öğrencisi olmak (3. Veya 4. Sınıf tercihine)

Zorunlu staj yükümlülüğü olan,

MS Office programlarını iyi derece kullanabilen,

İngilizce bilen (tercihen)

Sorumluluk alabilen,

İletişim becerileri yüksek,

İş takibi yapabilecek,

Analitik düşünme becerisine sahip,

Kurumsal kariyer hedefi olan,

Takım çalışmasına uyum sağlayacak,

İstanbul’da ikamet eden.

Olarak belirlenmiştir. UPS Türkiye Genel Müdürlüğü tarafından ilgili birimlerde görev yapmak üzere alınacak stajyerlerin tercihen üniversite öğrencisi olmaları istenmektedir. Kurumsal kariyer hedefi olan kişiler söz konusu ilanlara başvuru yapabilirler.

UPS Türkiye bünyesinde stajyer olarak; reklam ve halkla ilişkiler, finans ve insan kaynakları birimlerinde personel istihdamı gerçekleştirilecektir. UPS Türkiye tarafından yayımlanan stajyer ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların İstanbul’da ikamet ediyor olmaları ve tercihen üniversite 3. ve 4. sınıf öğrencileri olmaları şartı aranmaktadır.

Başvuru Tarihleri ve Başvuru Şekli

UPS Türkiye personel ilanlarına başvuru yapmak isteyen kişiler kariyer siteleri üzerinden yayımlanan ilanlara internet üzerinden başvuru yapabileceklerdir. Söz konusu ilanlara başvuru yaptıktan sonra adaylar asıl görüşme için firma tarafından çağrılacaktır.

UPS Türkiye tarafından yayımlanan iş ilanlarına adayların Eylül ayı içinde başvuru yapmaları mümkündür. Birçok farklı pozisyonda yayımlanan personel ilanlarına başvurmadan önce adayların ilanda yer alan şartlara sahip olmaları gerekmektedir.

UPS Türkiye personel alım ilanlarına başvuru yapmak isteyen kişilerde aranan temel şart, İstanbul içinde ikamet ediyor olmaktır. Bazı kadrolar için alım yapılacak bölgeler (Avrupa/Anadolu) olarak sınırlandırılmıştır. Adayların ilanda belirtilen bu tip unsurları dikkate alarak başvuru yapmaları gerekmektedir.

UPS Kargo Türkiye Personel Alım İlanına başvurmak için TIKLAYIN

TRHABERLER.COM

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.