UPS: 2019 Blockchain Teknolojisinin Yılı Olacak

UPS: 2019 Blockchain Teknolojisinin Yılı Olacak

Henüz kripto paralar konusunda belirli bir projesi olmayan UPS, Blockchain teknolojisi projeleri konusunda ise yeni adımlar atmayı sürdüreceğe benziyor.

UPS şirketinin üst düzey 2 yetkilisi, 2019 yılının Blockchain teknolojisi yılı olacak olduğunu belirtti. Dünyada 2019 yılında Blockchain teknolojisinin rüzgarının esecek olduğunu belirten yetkililer, kripto paralara ise değinmedi. Bir süredir kripto para birimleri ve Blockchain teknolojisini yakından takip ettiğine yönelik haberler ortaya çıkan UPS hakkında, ABD’de başlayıp tüm dünyaya yayılabilecek olan ”taşımacılık kontrolü için Blockchain” programını başlatabilecek olduğu haberleri ortaya çıkmıştı.

Yasal olarak bir süredir şirketin bu teknolojiyi nasıl kullanabilecek olduğu, gelecekte nasıl olumsuzlukların ortaya çıkabilecek olduğu ve problemlerin nasıl çözülebileceği ile verilerin kayıt edildiği bu teknolojinin ne kadar güvenli olduğu konusunda tartışmalar yaşanıyordu. Henüz kripto paralar konusunda belirli bir projesi olmayan UPS, Blockchain teknolojisi projeleri konusunda ise yeni adımlar atmayı sürdüreceğe benziyor.

UPS Tek Başına Piyasayı Kontrol Edebiliyor

UPS, dünyada en büyük lojistik/kargo şirketlerinden birisi. Bu yönü ile milyonlarca dolar değere sahip olan şirketin, kendi sektöründe ve diğer sektörlerde öncülük etmesi ve yeni teknolojilerin güvenli olup olmadığı, verimli olup olmadığını test etmesi diğer şirketleri de yeni teknolojilere yönlendirebilecek adımlardan.

https://www.bitcoinsistemi.com/upse-gore-2019-blockchain-teknolojisinin-yili-olacak/

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.