UND yeni başkanını 9 Mart’ta seçecek

UND yeni başkanını 9 Mart’ta seçecek

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Olağan Genel Kurulu’nu 9 Mart’ta yapma kararı aldı. Genel Kurul’da yönetim kurulu başkanlığına talip olduğunu resmen ilan eden iki adayın yarışması bekleniyor.

Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu, olağan genel kurul tarihini açıkladı. Buna göre UND üyeleri, prosedür gereği 1 Mart 2024 Cuma günü saat 13:00’da “Nisbetiye Cad. Seheryıldızı Sok. No:10 Etiler / İstanbul” adresindeki Dernek Merkezi’nde toplanacak. Doğal olarak çoğunluk sağlanamayacağı için ikinci ve gerçek toplantı 9 Mart 2024 Cumartesi günü The Green Park Pendik Hotel’de aynı gündem ile çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek.

Anımsanacağı üzere, UND Başkanı Çetin Nuhoğlu, 7 Ekim 2023 tarihinde istifa ettiğini açıklamıştı. O tarihten bu yana da, Başkan Yardımcısı Şerafettin Aras Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyordu. 9 Mart’taki seçimli genel kurulda Sayın Aras yeniden vekaleten yürüttüğü başkanlığa asaleten atanmak için üyelerden oy talep edecek. Adaylığını resmen ilan eden diğer isim de, İstanbul Ticaret Odası’ndaki meclis üyeliği ve komite başkanlığından istifa ederek UND Başkanlığı’na talip olduğunu açıklayan Nagihan Soylu.

Her iki isme de başarı dileklerimizi gönderiyor, sektörümüz için hayırlı olanın o koltuğa oturmasını diliyoruz.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.