Ulusoy logistics hız kesmiyor

Ulusoy logistics hız kesmiyor

Sektörün  Logistics firmalarından Ulusoy Logistics ;   Yatırımlarına ve yeni müşteri kazanımlarına devam ediyor . Avrupa'nın tekstil sektöründeki...

Ulusoy logistics hız kesmiyor

Sektörün  Logistics firmalarından Ulusoy Logistics ;   Yatırımlarına ve yeni müşteri kazanımlarına devam ediyor .

Avrupa'nın tekstil sektöründeki en büyük markalarına uzun yıllardır hizmet veren Ulusoy Logistics ; son olarak İngiltere'nin en büyük internet mağazacılık firması olan  "Asos" ,  ve  aynı zamanda İrlanda Merkezli;  İngiltere, İrlanda ve İspanyada faaliyet gösteren en ünlü tekstil  mağazacılık markalarından   "Dunnes Stores" ile  tedarik zinciri yönetimi için anlaşmaya vardı.

Ulusoy Logistics  Group Genel Müdürü Ertunc Laçinel; İngiltere, ülke olarak tekstil mağazacılığı, markalaşma ve internet üzerinden satış konularında kendine ait markalarıyla son yıllarda öne çıkmaktadır.  Biz de    Ulusoy Logistics olarak Allportcargoservices ile   25 yıla varan işbirliğimiz süresince bu sektörde tedarik zinciri yönetimi konusunda ortak çalışmalar yapmaktayız.

LIMA (Logistics Information Management ) ile uzun yıllar yaptığımız işbirliği sonucunda   geliştirilen web tabanlı tedarik zinciri çözümü  dünyanın birçok noktasındaki global markaların tercihi haline gelmiştir. Ve bu sistemin kullanılması sayesinde  lojistik süreçlerin tamamı tek bir noktadan kontrol altına alınarak, internet bağlantısının olduğu her yerden  7 /24 online olarak izlenebilmekte hem de tüm  taşıma tiplerinde (kara , hava , deniz , depolama , yurtiçi dağıtım )  ve  gümrükleme yönetiminde ciddi oranlarda maliyet avantajı sağlanmaktadır .Bu sistem sayesinde tüm taşıma tiplerinde maliyet avantajı yaratılmakta olup bunun yanı sıra firmaların personel ihtiyacı ve buna bağlı maliyetleri de ciddi anlamda azalmaktadır.

Ulusoy logistics olarak sadece  araç ve tesis yatırımından ziyade ; sistemsel ve bilgi işlem altyapı ve  buna bağlı  AR-GE çalışmalarına yatırım yaparak  diğer bilinen yabancı markalar gibi özellikle Türk Markalarımızın da  global pazarlarda, rekabet ve  maliyet avantajlarını kullanmaları için bu sistemi Türk müşterilerimizin de hizmetine sunmaya başladık .

Ayrıca Türki Cumhuriyetler, Doğu Avrupa,  Ortadoğu ve Uzakdoğuda ofis ağlarımız hızla gelişmekte, birçok yeni müşteri katılımı ile 2013 yılı ciromuz  bir önceki yıla göre %25 artış göstermektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.