Ulaştırma Bakanlığı Memur Alımı Başvuruları Başladı!

Ulaştırma Bakanlığı Memur Alımı Başvuruları Başladı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı geçtiğimiz günlerde memur personel alımı yapacağını belirtti. İlana göre başvurular bugün itibari ile başladı ve adaylar başvuru şartlarına göre başvurularını gerçekleştirebilir.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilanlar arasında yer almakta olan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı memur alımı ilanı ile Uzman yardımcısı alınacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilanlara göre Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde bulunan memur personel eksikliği için 4 kişilik boş kadro ile Avrupa Birliği Uzman Yardımcısı alımı yapacağını belirtmişti. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 7inci ve 8 inci kadlarda boş bulunan kadrolara göre 4 kişi alınacak. Başvuru süreci bugün itibari ile başladı ve alım şartları şöyledir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı memur personel alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, ocak ayı itibari ile 35 yaşından büyük olmamak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından 2017 KPSS puanına göre KPSSP3 puan türünden en az 80 puan almış olmak, Yabancı Dil Sınavından A seviyesinde puan almış olmak şartları ranacaktır.
Ayrıca Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 4 kişilik kadro ile Mütercim Tercümanlık ( ingilizce ) alanından, İktisat İşletme, Ulusarası ilişkiler alanından ve Kamu yönetimi alnından toplamda 4 kişi alacak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı memur alımı başvuruları 15 Ocak itibari ile başladı. Adaylar başvurularını en geö 26 Ocak 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Hakkı Turayliç Caddesi No:5 06338 Emek-ANKARA adresine en geç saat 17:00 a kadar şahsen veya posta yolu yapılması gerekmektedir. 

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.