“Ukrayna Krizinin Taşıma Hukuku ve Sigorta Yönünden Taşımacılarımıza Etkileri”

“Ukrayna Krizinin Taşıma Hukuku ve Sigorta Yönünden Taşımacılarımıza Etkileri”

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) önceden belirlenemeyen ve sözleşmelerdeki tarafların yükümlülüklerini etkileyen hukuki durumlar, mali sorunlar ve sigorta konularını bir webinarla masaya yatıracak.

UND’den yapılan duyuruda şu açıklamaya yer verildi: “Rusya’nın Ukrayna’ya askeri müdahalesi ile birlikte bölgeye taşıma yapan taşımacılarımız açısından önceden belirlenemeyen ve sözleşmelerdeki tarafların yükümlülüklerini etkileyen hukuki durumlar, mali sorunlar ve sigorta konularına ilişkin değerlendirme yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Bu çerçevede, mevcut durumunun taşıma mevzuatı ve sigorta açısından etkileri konusunda taşımacılarımızı bilgilendirmek amacıyla İstanbul Barosu Taşıma ve Lojistik Komisyon Başkanı Egemen Gürsel Ankaralı ve ARKAS Sigorta Marmara Bölge Müdürü Murat Çetin’in katılımıyla “Ukrayna Krizinin Taşıma Hukuku ve Sigorta Yönünden Taşımacılarımıza Etkileri” konulu webinar düzenlenecektir.

Bugün saat 14:00’te zoom üzerinden online olarak düzenlenecek olan webinara aşağıdaki linkten kayıt olarak katılım sağlayabilirsiniz

Webinara kayıt için linki tıklayınız.

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_FSKZ-IuRTPWwhYZ8mONRgQ

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.