UKAT’ın yönetimi İdris Şendil’e emanet

UKAT’ın yönetimi İdris Şendil’e emanet

 20 yıldır Uluslararası Karayolu Taşımacıları ve Acentelerinin ihtiyaç ve sorunlarına çözüm üreten Uluslararası Karayolu ile Yük Taşımacıları...

 

20 yıldır Uluslararası Karayolu Taşımacıları ve Acentelerinin ihtiyaç ve sorunlarına çözüm üreten Uluslararası Karayolu ile Yük Taşımacıları ve Acente Sahipleri Derneği  (UKAT)  15. olağan genel kurulunu  28 Mayıs 2012 tarihinde İzmir'de  Best Western Konak Otelinde gerçekleştirildi.

Yüksek katılımın olduğu Genel Kurulda dernek üyeleri ve sektör temsilcileri Uluslararası Karayolu Taşımacılığı sektöründe yaşanan sorunları dile getirirken, derneğin bu sorunları daha yüksek ses ile dile getirmesini talep ettiler.

Bu konuda önceki dönem yönetim kurulu başkanı ve bu dönem başkan adayı İdris Şendil  başta, Ulaştırma Deniziclik ve Haberleşme Bakanlığı olmak üzere, diğer ilgili kamu kurumları ve yöneticileri ile yapılan görüşmeler , gelişmeler , girişimler hakkında  genel kurula bilgi sundu, bunun yanı sıra derneğin Yeni Gümrüklü TIR Parkı hakkında bir sunum yapıldı ve çalışmaların hızla devam ettiğini, İzmir'e yakışan Uluslararası standartlarda modern Gümrüklü TIR parkının en geç Haziran/2012 ayı sonuna dek hizmete gireceği bildirildi.

 Görüşmelerden sonra gündemdeki Yönetim,Denetim Kurulları  maddesine gelindiğinde,başka liste olmadığı için  tek liste ile seçime geçildi ve İdris ŞENDİL başkanlığındaki  liste 3 seneliğine yönetime seçildi.

 Seçimlerden sonra tekrar söz alan Yeni Başkan İdris ŞENDİL,  seçimlerin tek liste ile yapılmış olmasının derneğin birlik ve beraberliğini, tek yürek , tek yumruk olduğunun göstergesi olduğunu ,tüm üyelere , şahsına ve yönetim kuruluna göstermiş oldukları destek ve güvenden dolayı teşekkür konuşması yaptı.

 UKAT’IN YENİ YÖNETİMİ

İdris ŞENDİL- Başkan

Ali KAPÇI -  Başkan Yardımcısı

Uğur ERDOĞAN- Başkan Yardımcısı

Sinan DEMİROZER -Muhasip Üye

Atakan KAYAOĞLU-Üye

Hakan ERDEM-Üye

Kadri SAVAŞAN-Üye

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.