UGLII yayına başladı VIDEO

UGLII yayına başladı VIDEO

Melbourne, Avustralya? Uglii ile işletmeler, ölçek ve faaliyet alanı gözetmeksizin dünyanın her yerinden ticari bağlantı için eşit şartlarda ve super...

Melbourne, Avustralya? Uglii ile işletmeler, ölçek ve faaliyet alanı gözetmeksizin dünyanın her yerinden ticari bağlantı için eşit şartlarda ve super hızda ticari bağlantı imkanına kavuşuyor! Her ülkedeki işletmeye ücretsiz çevrimiçi bulunma hizmeti sunan Uglii,  işletmeler için dünyanın farklı ülkelerinde güvenilir iş ortakları ile çalışabilmenin kapılarını açacak güncel bir bilgi sitemi sağlıyor.

Şirketlere özel arama motoru Uglii, geçtiğimiz günlerde çevrimiçi işletme bulma uygulamaları olan; Uglii Find ve Uglii Brands sistemlerini tüm dünyada tanıttı. Bu web tabanlı sistemler, her ülkedeki her işletmeye ücretsiz çevrimiçi keşfedilebilirlik sunuyor.

Uglii 700.000 ürün ve hizmet tanımı içeren rakipsiz bir dizini tescilli ve boyutlu arama teknolojisiyle birleştirerek işletmelere ve tüketicilere yapısal bilgi sağlıyor.

1400 hissedarlı halka açık bir şirket olan Uglii?nin CEO'su ve Kurucusu John Knorr: ?İşletmelerin, çevrimiçi dizinler ve arama motoru reklamları ve optimizasyonu da dahil olmak üzere geleneksel pazarlama yaklaşımları, önemli miktarda sermaye kaynağı, bilgi ve yönetim gerektiriyor. Her ekonomik çevredeki işletmelerin çoğu bu kaynaklara sahip değil? şeklinde var olan ihtiyacı ve Uglii?nin misyonunu açıklayarak  ?Uglii ile işletmeler ücretsiz olarak bir çevrimiçi mevcudiyet oluşturabilir ve eğer isterlerse düşük maliyetli ilave hizmetler satın alarak listedeki yerlerini geliştirebilir. Uglii, Uglii işletme bilişim sistemiyle işletmelere direkt kontrol ve sorumluluk veriyor. Uglii'nin çevrimiçi işletme bulma konusunda yeni bir çağı temsil ettiğine inanıyoruz.? Şeklinde konuşarak tüm şirketlerin ücretsiz olarak da Uglii?nin avantajlarından faydalabileceklerinin de  altını çizdi.

Uglii'ye kaydolan her işletme Uglii Find haritasında ücretsiz bulunabilirlik ve benzersiz bir Uglii Global İşletme Numarası elde eder ve bunu Uglii'den bağımsız olarak bir işletme kimliği olarak kullanabilir.

Uglii Brands sistemi, marka sahibi olan işletmelerin markalarını bulundukları ekonomide Uglii ansiklopedisindeki ilgili ürün veya hizmetlerin altında listelemesini sağlar. Markalar önce gelene önce hizmet esasıyla listelenir. Erken listelenen markalar yıllık 10 $ listeleme ücretini ödedikleri sürece en üstteki veya yukarılardaki konumlarını korur. Knorr, ?Daha önce bir dizinde bulunmuş işletmeler listenin en üstünde olmanın ticari açıdan ne kadar önemli olduğunu bilir? diyor.

Uglii kaydolan işletmelere yerel, ulusal ve global pazarlamalarını geliştirmeleri için 40'tan katma değerli hizmet sunuyor. Bir ilave hizmet, kaydolan işletmenin yıllık 250 USD veya 186 EUR (gelişmekte olan ekonomilerde daha az) ücret karşılığı bir haritalama sitemindeki Uglii Dot'undan kendi web sitesine direkt bağlantı oluşturmasını sağlıyor. Uglii'ye kaydolan işletmeler kişiselleştirilmiş bir kontrol paneliyle keşfedilme bilgilerini yönetebiliyor.

Uglii sistemi devletlerin sundukları hizmetleri ve bilgiye erişimi geliştirmesine yardımcı olarak çeşitli ücretsiz ve özel hizmetler sağlıyor. Haziran ayında, Uglii devletlerin ülkelerindeki tek tek ürün ve hizmetleri etkileyen yasaları ve yönetmelikleri listelemesini sağlayacak olanaklar hizmete sunacaktır.

Knorr, ?İşletmelerle ve devletle ilgili bilgilerin etkili ve kapsamlı bir şekilde bulunabilmesinin ekonomi içindeki verimliliğin artması, daha güçlü ihracat ve rüşvetçiliğin azalması gibi ölçülebilir ekonomik yararları vardır? diyor. ?Uglii, işletme bilgilerini düzenleme konusunda ekonomik ve ticari faaliyetleri ve işletmelerin saydamlığını ve rekabeti teşvik eden yeni süreçler uygulamıştır.?

Uglii global ortaklar, ulusal ortaklar ve satış ortaklarından oluşan üç seviyeli bir ortaklık düzenine sahip. Bu ortakların görevi dünya çapındaki işletmeleri Uglii kazancından alacakları cömert bir pay karşılığında hizmete dahil etmek.

?Küçük bir fikri mülkiyet şirketi olarak Uglii'nin sınırlı sayıda ticari ilişkisi var. Bu nedenle küresel ölçekte erişim sağlayan bir pazarlama modeli geliştirdik? diye ekliyor Knorr. ?Ortaklarımızı, tüm işletmelerin büyümesine yardımcı olmak isteyen bir grup kuruluş olduklarından dolayı Uglii Koalisyonu olarak adlandırıyoruz.?

?İşletmelerin ortak olmaları için çok fazla geçerli sebep var, örneğin: şirket olarak kazanç sağlamak; ülkelerini, bölgelerini, şehirlerini ya da endüstrilerini ekonomik olarak geliştirmek ve müşteri ilişkilerini güçlendirmek. Bazı ortaklar bu nedenlerin hepsine sahip.?

Knorr ?Eşitlik Uglii için bir ana değer.? diye devam ediyor. ?İş modelimiz oldukça açık ve saydam; son kullanıcı, küçük işletme, çok uluslu marka ya da global ortak demeden her hissedara hizmet sunmaya odaklandık.?

Uglii mevcut durumda ortak alımı ve işletme kaydına yoğunlaşmış durumda. Uglii'ye katılmakla ilgilenen kuruluşlar www.uglii.com adresinde daha fazla bilgi bulabilirler.

Uglii sistemi açılıştan itibariyle Uglii Find ve Uglii Brands'i içermektedir. Uglii 2011 boyunca aşağıdaki ek sistemleri de kullanıma açıyor: Uglii Site Cadet ? küçük işletmeler için web sitesi geliştirme seti; Uglii Classified Ads; ve Uglii Marketplace ? firmalar arası ve firmadan müşteriye e-ticareti ve global ticareti kolaylaştıran iki adet sistem.

Uglii Find açılış zamanından itibaren 13 dilde servis verecek fakat Uglii Brands mevcut durumda sadece İngilizce kullanılabilmekte. Uglii'ye global çalışmayı genişletmek için devamlı olarak yeni diller ekleniyor.

LOJİPORT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.