Uçuş Simülatörü Hediyesi ile Adrenalini Doruğa Çıkartın!

Uçuş Simülatörü Hediyesi ile Adrenalini Doruğa Çıkartın!

Airbus A320 uçağının bir günlüğüne pilotu siz olup, 1 saat gibi bir sürede dünyanın dilediğiniz yerine uçurmak ister miydiniz? Bodo’nun anlaşmalı iş partnerleriyle, deneyimlerinizi güvenle yaşayabilirsiniz.

Uçmak, çoğumuza özgür ve özel hissettirir. Hem müthiş hızı, hem de eğlenceli yolculuk süreciyle uçaklar, seyahatlerimiz için kullanmak istediğimiz öncelikli araçlardır. Kalkışa geçerken, hissettiğimiz o garip ve güzel hissi yaşamak, az önce üzerinde yürüdüğümüz şehre, metrelerce yukarıdan bakmanın verdiği benzersiz heyecan, çok sık yaşadığımız bir duygu değil. Hele bir de uçsuz bucaksız bir maviliğin ortasında uzanan bembeyaz bulutların, cennette gibi hissettiren pürüzsüzlüğü, derken uçmaya karşı olan hevesimiz büyüyor. İnsanlık tarihinde çok uzun yıllar önce, farklı türlerden uçaklar olmuş ve artık herhangi bir araba gibi bize normal gelmesi gerekirken, yakın mesafede üzerimizden geçen her bir uçağa hala heyecanla bakabiliyoruz. Sizler de, anlattığımız gibi fazlasıyla uçak meraklılarından sanız, yolcu olarak uçmaktan çok daha özel hissettirecek, bu alandaki yaşamınızın ilk deneyimini sağlayacak olan, bodo.com’un Uçuş Simülatörü deneyimini muhakkak görmelisiniz. Sizlere, pek çok konuda ilkini yaşayacağınız: eğlence, spor, aktivite, oyun, sanat, yemek ve kısaca deneyimler sunan bodo, uçuş alanında da mükemmel hediyelerle karşınızda.

Uçuş Simülatörü deneyimi

Bildiğiniz üzere en büyük üretim ağına sahip şirketlerden biri olan Airbus’ın A320 ailesi ilk olarak 1988 yılında uçuş gerçekleştirmiştir. Airbus S.A.S ailesine ait olan kısa ve orta menzilli uçaklardır. Airbus A320 uçağının bir günlüğüne pilotu siz olup, 1 saat gibi bir sürede dünyanın dilediğiniz yerine uçurmak ister miydiniz? Muhtemelen bunu okurken gülüyor ve nasıl mümkün olacağını düşünüyorsunuz. Ancak devir, teknoloji devri ve yaşadığımız dönemde pek çok şey mümkün. Elbette bazı farklılıklarla. Bodo.com sizlere bu çok uçak modelinin, birebir kokpit kısmı oluşturularak, dileyen herkes bu benzersiz deneyimi yaşasın diye simülatör halinde sunulduğu, ‘’Airbus A320 Uçuş Simülatörü’’ deneyim hediyesini sunuyor. Üstelik bodo sayesinde bu eşsiz heyecanı, sevdiklerinize hediye edebilir, onlara hayatları boyunca yaşadıkları en farklı heyecanı, cazip fiyatlarla sunabilirsiniz. Bir düşünün, sadece pilotluk gibi bir meslek edinip, fırsat bulmayanlara değil, sadece bir kez olsun denemek isteyenlere bile en özel günlerinde sunacağınız hediyeyle, hayallerini gerçekleştireceksiniz. Kız arkadaşınıza evlilik teklifi etmek için de harika bir ortam diyebiliriz.

Uçuş Simülatörü deneyimi nasıl geçer?

Bodo’nun güvenilir anlaşmalı iş partnerleriyle, deneyimlerinizi güvenle yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz. Üstelik bodo, sizlere kurumun sunduğu fiyatla aynı fiyatları veriyor. Özel günleriniz için iki gün sonra unutulacak, kırılacak, bozulacak hediyelikler yerine, 30 yıl sonra bile hatırlanıp sohbetlere konu olacak, heyecanı bozulmayan deneyimler hediye edin. Katılımcı uzman rehber ile birlikte uçuşa hazırlanır ve deneyimli eğitmen pilot tarafından panelin kullanımı hakkında bilgi alır. Burada ses ve görsel efektler birebir verileceğinden, katılımcı kendisini gerçek bir uçuşta hissedecek. Ayrıca bir anda ortaya çıkabilecek problemler konusunda da eğitim alma şansı yakalayacak. Katılımcı, pilotun gerçek bir uçuşta neler hissettiğini deneyimleyecek. Bodo ile mutluluğa yükselin.

ADVERTORIAL

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.