UBAK İzin Belgesi Başvuru süresi uzatıldı

UBAK İzin Belgesi Başvuru süresi uzatıldı

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) tarafından 2014 Yılı UBAK İzin Belgesi Başvuruları Ön Değerlendirme Listesi hakkında yapılan açıklamada, UBAK...

UBAK İzin Belgesi Başvuru süresi uzatıldıUluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) tarafından 2014 Yılı UBAK İzin Belgesi Başvuruları Ön Değerlendirme Listesi hakkında yapılan açıklamada, UBAK İzin Belgelerine yönelik müracatların bu yıl ilk kez e-devlet üzerinden alınıyor olması sebebiyle başvuruda bulunmayan firma mağduriyetlerinin önlenebilmesini teminen 29 Kasım - 3 Aralık tarihleri arasında e-devlet üzerinden başvuru yapabilmesi için ek süre verildiği belirtildi.

Tüm firmalara ait bilgiler 2014 Yılı Güncel UBAK İzin Belgesi Başvuruları Ön Değerlendirme Listesi'nde yayımlandığını  ve itiraz süresinin 10.12.2013 tarihinde sona ereceği açıklandı.

Bu kapsamda, yayımlanan Ön Değerlendirme Listesinde, firmalarca kendileri ile ilgili bilgilere ilişkin düzeltme başvurularının 06-10 Aralık 2013 tarihleri arasında yapabileceği, bu tarihten sonraki başvuruların ise dikkate alınmayacağı tüm UND üyelerine duyurulur.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.