U.N Ro-Ro’yu satın almaya hazırız

U.N Ro-Ro’yu satın almaya hazırız

UND’nin 3. Dönem başkanlığına seçilen Ö. Çetin Nuhoğlu, U.N Ro-Ro’yu satın almaya hazır olduklarını kaydetti. Ömer Çetin Nuhoğlu, bir dönem...

UND’nin 3. Dönem başkanlığına seçilen Ö. Çetin Nuhoğlu, U.N Ro-Ro’yu satın almaya hazır olduklarını kaydetti.

Ömer Çetin Nuhoğlu, bir dönem daha Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi. Yeni yönetim kurulu, yapacağı ilk toplantının ardından yönetim kurulu üyelerinin görev paylaşımını değerlendirecek.  261 oy pusulası hiç çizik yemeden firesiz kabul edildi. 3 pusulanın boş çıktığı oylamanın değerlendirmesi, bazı üyelerin üzerlerinin çizilmesi nedeniyle beklenenden daha uzun sürdü. Buna göre 521 kişinin katıldığı genel kurul sonrasında 397 oy kullanıldı, 6 oyun geçersiz sayıldığı oylamada 3 boş çıktı ve 388 oy geçerli sayıldı.

Seçimin ardından teşekkür konuşması için söz alan Çetin Nuhoğlu, şunları söyledi: “Biz çok önemli insanlarız. Dünyadaki tarihsel başarıların arkasında da biz varız. Orta Asya’ya lojistik olmadan ulaşılamazdı. Bugün de, ülkelerin gelişiminden pay alabilmek için ulaştırma ve lojistik sektörler üstü bir değer olarak kabul edilmiştir. Biz de bu konuda çok güzel şeyler yaptık. Biz herkesle yarışabilecek durumdayız. Şoför davaları en önemli konumuzdu. Onlardan ‘hemen’ sözünü aldık. Güzel çalışmalar var ama biz bir model önermeliyiz. Çünkü, artık bir barış istiyoruz. Bizim çalışma prensibimiz hesap verilir bir yapıyla oluşacak.

Kamu olmazsa biz bu işleri çözemeyiz ama bir platformla bunu sağlayacağız. 2 bin kişiyi UND üyesi yapacağız. Hep beraber 6 ayda bir Ankara’ya gideceğiz. Her şeyden önce sektörün geleceğini analiz edeceğiz. Türkiye’de hiçbir bakanlık lojistik sektörünün önemi konusunda kuşkuları yok. Sadece istedikleri proje. Biz de projeler üreteceğiz. Hazırladığımız raporları kamuya ve sivil toplum örgütlerine anlatacağız. Özellikle bölgelerdeki bölge çalışma kurullarını bir an önce oluşturacağız. Gurur duyacağınız üyeler olacağız. İsmimizden de, mesleğimizden de bahsederken bu gururu yaşayacağız.

U.N RO-RO 2014’Ü BEKLEMESİN

Eski yönetime çok teşekkür ediyorum. Bölgelerde eski yeni farkı olmadan yeniden çalışmamız gerekir.

Kara kapılarında gerçekten zorluklar yaşıyoruz. Bizi cezalarla yıldırmaya çalışmıyorlar. Türkiye’den Avrupa’ya mal sevk edilmesin istiyorlar. Bu oyun tarih boyunca oynandı. Etik olmayan her yola başvurmak da suç ve tarife dışı engeldir. Belki gümrük vergileri getiremiyorlar. Ama, kota sınırları ile bizi engellemeye çalışıyorlar. Onun için devletin politikası roro hatlarını başlatmaktı. UND Deniz de sektörün şirketi olarak çok iyi işler yaptı. Bugün geldiğimiz noktada ise U.N Ro-Ro ihracatın önündeki en büyük engel. O da bilinçli ya da bilinçsiz bizi engelliyor. Fon şirketi, kısa dönemli karlılığa odaklıdır, onun hazırlıklarını yapıyor. Ben bunu birilerine satıp çıkayım diyor. U.N Ro-Ro’yu satın almaya hazırız. 2014’ü hiç bekleme bu grup buradadır ve hazırdır.”

YÖNETİM KURULU

Ömer Çetin Nuhoğlu

Abdurrahman Kılıç

Ahmet Aktaş

Ali Çiçekli

Alper Gece

Banu Damla Alışan

Cavit Değirmenci

Ergun Bilen

Fethi Çapar

Hacı Abay

Hakkı Keleş

İbrahim Hüner

Kamil Sağ

Kemal Gül

Memik Hilmi Taner

Murat Baykara

Nagihan Soylu

Rıdvan Arıç

Şerafettin Aras

Uğur Demir

V. Hakan Keleş

--------------------------------

DENETLEME KURULU

Hüseyin Sandıkçı

Hakan Yılmaz

Ekrem Karaoğlu

-------------------------------------

YÜKSEK HAYSİYET DİVANI

Ali Osman Ulusoy

Ahmet Faruk Kınacı

Fahrettin Güneş

Mehmet H. Çelikcan

Memduh Özdemirtaş

-----------------  ----------------

YÜKSEK İSTİŞARE KONSEYİ

Bahattin Karakuş

Abdulkadir Denli

Abuzer Yavuz

Ahmet Şahap Ünlü

Edip Bakımcı

Emin Timuçin

Emin Taha

www.lojiport.com

[gallery ids="51102,51103,51104,51105,51106,51107,51108,51109,51110,51111,51112,51113,51114,51115,51116"]

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.