TÜV Ticari Araçlar Raporu'nda MAN 4 yıldır zirvede

TÜV Ticari Araçlar Raporu'nda MAN 4 yıldır zirvede

2015 yılındaki TÜV ticari araçlar raporunda da MAN, dördüncü yıl üst üste TÜV muayenesinden en fazla sayıda kusursuz araç geçiren marka olarak yer aldı.

TÜV’ün gerçekleştirdiği araç muayenelerinde sıklıkla kusursuz bulunan MAN kamyonları, bir kez daha öne çıktı. TÜV’ün araç muayeneleri sonucu düzenlediği 2015 yılı ticari araçlar raporunda da yine MAN geleneği bozulmadı.

2015 yılındaki TÜV ticari araçlar raporunda da MAN, dördüncü yıl üst üste TÜV muayenesinden en fazla sayıda kusursuz araç geçiren marka olarak yer aldı. Raporda; MAN’ın TGL, TGM, TGS ve TGX serisi kamyonları, tüm yaş kategorilerinde en düşük kusur oranına sahip olarak etkileyici bir sonuca imza attı. 2015 yılında, “hiç bir kusuru olmayan bir yaşında kamyonlar” kategorisinde %85.9 oranı ile MAN, yine bir önce kırdığı rekoru daha da geliştirdi. İki ila beş yıl arasındaki daha yaşlı araç kategorilerinde bile genel araç muayenesinden kusursuz geçen MAN kamyonların sayısı da ortalamanın üzerinde yer aldı. TÜV Raporu 2015’e göre; MAN’a ait olan “Beş yaşında kamyonlarda yüzde 65.6 oranı ise hala kırılamayan bir rekordur”.

man-tuv-(2).jpg

Düzenli profesyonel bakımın karşılığını veriyor

MAN’ın, TÜV Ticari Araçlar Raporu’nda dördüncü kez üst üste en önlere çıkmasından dolayı duyduğu gururu dile getiren MAN Truck & Bus Satış ve Pazarlama Direktörü Heinz-Jürgen Löw; “MAN kamyonlarının ana araç muayenelerinden ortalamanın üzerinde bir oranda kusursuz olarak geçmesi, müşterilerimiz açısından da çok önemli. Çünkü bu rapor aynı zamanda; onların tercihlerini çok doğru yaptıklarının ve bakım onarım hizmetlerinde elde ettikleri tasarrufların da somut bir göstergesidir” dedi.

Değerlendirme, satış sonrasında bile müşterilerinin MAN’a güvenilir bir ortak olarak güvenebileceğini ve servislerimizde kendilerinin emin ellerde olduklarını da ortaya koyuyor. Artan sayıda MAN servis ve bakım sözleşmeleri de bunun bir başka kanıtı konumunda. Kamyon sahipleri, yaptırdıkları olağan profesyonel bakımın karşılığını; ihmal edilen bakım nedeniyle planlama dışı tamirhane ziyaretlerine gitmek yerine, filo araçları her zaman kullanıma hazır halde tutarak alıyorlar.

TÜV Ticari Araçlar Raporu’nda TÜV e.V. Birliği, uzman Alman yayını kuruluşu Verkehrsrundschau ile birlikte yıllık genel araç muayenesinde bir ila beş yaş arasındaki ticari araçların test sonuçlarını değerlendirmiştir. TÜV’ün raporunu incelemek ve indirmek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayabilirsiniz:

www.vdtuev.de veya www.verkehrsrundschau.de/tuev-report

man-tuv-(5).jpg

man-tuv-(3).jpg

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.