Turquality, Hareket'e "global doping" olacak

Turquality, Hareket'e "global doping" olacak

Konsolide ağır taşıma ve ağır kaldırma hizmeti alanında bu desteği almaya hak kazanan ilk şirket olan Hareket, yurtdışı yatırımlarına ve uluslararası arenadaki çalışmalarına Turquality ile hız verecek.

Güçlü makine ekipman parkı, uzman kadrosu ile sunduğu yenilikçi mühendislik çözümleri ve üstün hizmet anlayışıyla sektörün lider kuruluşu Hareket, dünyanın devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı olan Turquality’ye dahil oldu. Konsolide ağır taşıma ve hizmet alanında bu desteği alan ilk şirket olan Hareket, Turquality’ye kabul edilerek kurumsal altyapısının gücünü bir kez daha kanıtladı.

 Turquality süreciyle birlikte Hareket’in yurtdışı yatırımlarının daha da hız kazanacağının altını çizen Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Altunkum, “Turquality programına dahil olan şirketler, sorunsuz ve hatasız hizmet güvencesi verdiği için yabancı firmalar tarafından stratejik ortak olarak tercih ediliyor. Biz de bu süreçle birlikte başarılı olduğumuz yurtdışı çalışmalarımızın ve hizmet ihracatımızın artmasını bekliyoruz. Bu sürece hazırlanırken şirketimizin tüm yapılarını gözden geçirerek gelişim alanlarını tespit ettik, gerekli iyileştirmeleri gerçekleştirdik” dedi.

Hareket’in hedefinde Afrika var

Altunkum, Hareket’in 2021 hedeflerini ise şöyle anlattı: “2021’de Turquality’nin de gücünü yanımıza alarak Ukrayna’da ekipman ve personel yatırımlarımıza devam edeceğiz. Bunun dışında CIS bölgesinde Azerbaycan’da aktif olarak çalışıyoruz ve 2021 yılında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Özbekistan’da bu yıl ciddi bir yatırım planlıyoruz ve ülke ekibimizi güçlendirmek adına atamalar gerçekleştirdik. Faaliyetlerimizi orada açtığımız şube kanalıyla sürdüreceğiz. Halihazırda Afrika’da Kamerun, Nijer, Senegal, Cezayir, Fas ve Nijerya’da büyük projeler gerçekleştirdik. Yüksek potansiyele sahip diğer Afrika ülkeleri için yatırım fırsatlarını araştırıyoruz. Bu bölgelerdeki iş hacmimizi arttırmaya devam edeceğiz.”                       

Hareket Turquality’ye ilk başvuruda kabul edildi

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Hüsamettin Aldatmaz, Hareket’in Turquality Marka Destek Programı’na dahil olma sürecini şöyle anlattı: “Programa dahil olmak isteyen şirketlerin çok ciddi kriterleri yerine getirmesi gerekiyor. Tüm süreç uluslararası akredite bir danışmanlık şirketi tarafından son derece ciddi bir biçimde denetleniyor. Şirketimizin finansal yapısından markalaşma stratejisine, teknolojik altyapısına birçok nokta A’dan Z’ye incelendi. Kriterleri eksiksiz biçimde sağladığımız için ilk başvurumuzda Turquality Marka Destek Programına kabul edildik. Bundan sonraki hedefimiz sürekli gelişime devam ederek Hareket’i sektöründe güçlü bir global marka haline getirmektir.”

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.