Türkiye'yi hiçbir önemli şirket gözardı etmez

Türkiye'yi hiçbir önemli şirket gözardı etmez

Serbestleşme ve yasaların geliştirilmesi konusunda çok önemli çalışmalar yapıldığını ve Türkiye?nin bunların faydasını görmeye başladığını...

Serbestleşme ve yasaların geliştirilmesi konusunda çok önemli çalışmalar yapıldığını ve Türkiye?nin bunların faydasını görmeye başladığını belirten Erdem, piyasanın daha fazla serbestleşmesi, özellikle de gaz piyasasındaki serbestleştirme ile yasal ve mali istikrarın ekonominin lehine olacağını ifade etti. Erdem, yerel petrol ve gaz üretiminin, bu enerji kaynaklarına yönelik talebin yalnızca yüzde 7 ve yüzde 2?sini karşılaması nedeniyle, Türkiye?nin kendi kaynaklarından daha fazla yararlanabilmesi açısından ülke içinde ve dışında daha fazla arama yapılmasının teşvik edilmesi gerektiğini vurguladı.

Türkiye?nin, Shell için önemli bir ülke olduğunu belirten Erdem, şunları söyledi: ?Türkiye, genç ve, eğitimli bir nüfusa sahip. Bu açıdan Türkiye, yüksek eğitimli profesyonelleri ve girişimcileri, insan gücünün teknolojik inovasyona olan yatkınlığıyla başarılı bir gelecek vaat ediyor. Bütün bu özellikler üstüste konduğunda Türkiye, hiçbir önemli şirketin gözardı edemeyeceği bir ülke haline gelmiş durumdadır.?

LOJİPORT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.