Türkiye’nin ilk online hammadde alış ve satış platformu ‘Al-Ver.com’

Türkiye’nin ilk online hammadde alış ve satış platformu ‘Al-Ver.com’

Al-Ver.com CEO’su Mesut Gündoğdu, Türkiye’nin ilk online hammadde alış ve satış platformu olduklarını belirterek, “Milyonlarca şirketin, kurumun, fabrikanın, kadın üreticilerin, çiftçilerin vb. ‘Al- Ver.com’ kullanması haklı bakışımızı destekledi” dedi.

Al-Ver.com CEO’su Mesut Gündoğdu, Türkiye’nin ilk online hammadde alış ve satış platformu olduklarını belirterek, “Milyonlarca şirketin, kurumun, fabrikanın, kadın üreticilerin, çiftçilerin vb. ‘Al- Ver.com’ kullanması haklı bakışımızı destekledi” dedi.

Al-Ver.com Kurucu CEO’su Mesut Gündoğdu, Türkiye’nin ilk online hammadde alış ve satış platformu olduklarını belirterek, “Kısa bir süreden bu yana hizmet vermemize rağmen, ilgili sektörlerdeki açığa çözüm sunduk. Platformu milyonlarca şirketin, kurumun, fabrikanın, şahıs ve kooperatiflerin, kadın üreticilerin, çiftçilerin vb. ‘Al- Ver.com’ kullanması bu konuda haklı bakışımızı destekledi. Hammadde pazarındaki genel problemlerden biri de alıcı ve satıcının doğru bir platformda buluşamamasıydı. Alıcının yüksek maliyetlerle karşılaşması, satıcının ise elindeki ürünü bir an önce satışa çevirememesinin temel bir problem olduğunu deneyimledik ve bu soruna sunduğumuz platformla çözüm ürettik. ‘Al-Ver. com’ temelde alıcı ve satıcıyı herhangi bir pazarlama veya reklam harcaması yapma- dan müşterilerine kolayca ulaşabildikleri bir platform” dedi.

AL-VER.COM KURUCU CEO’SU MESUT GÜNDOĞDU “Alıcının yüksek maliyetlerle karşılaşması, satıcının ise elindeki ürünü bir an önce satışa çevirememesinin temel bir problem olduğunu deneyimledik ve bu soruna platformla çözüm ürettik. ‘Al-Ver.com’ temelde alıcı ve satıcıyı herhangi bir pazarlama veya reklam harcaması yapmadan müşterilerine kolayca ulaşabildikleri bir platform.”

Pandemi süreciyle beraber dijital bir dev rim yaşanılan bugünlerde artık insanların her şeyi online olarak gerçekleştirdiğini söyleyen Mesut Gündoğdu, “Alıcılar için de satıcılar için de güvenli ve kârlı bir platform olan ‘Al-Ver.com’ bu iki paydaşı ortak bir plat- formda buluşturuyor. ‘Al-Ver.com’, alıcılar için daha fazla seçenek bulma, satıcılar için ise daha fazla müşteri bulma sorununu temelden çözmeyi hedefliyor” diye konuştu. Mesut Gündoğdu, ‘Al-Ver.com’un sunduğu avantajları ise şöyle özetledi: “Almanın satmanın en kolay yolu Al-Ver.com sloga nıyla çıktığımız bu yolda ham madde sektöründe alıcı ve satıcıları kolay ve direkt olarak buluşturan, Türkiye’de ve dünyada hammadde konusunda ilk akla gelen bir e- ticaret platformu olmak hedefindeyiz. Bu yöndeki çalışmalarımız da hızlı bir şekilde devam ediyor. En önemli özelliğimiz kolay kullanım ve hızlı ara yüz olarak göze çar pıyor. Alıcılar ve satıcılar dışında herhangi bir ürün arayanların da aradıklarını bulacağı bir platforma sahibiz. Aynı zamanda puan sistemimizle hızlı ve güvenli fiyatlama ve güvenli ticaret sektörde girdi maliyetlerini düşürerek sektör paydaşlarına avantaj sağlayacak.”

‘AL-VER.COM’ PLATFORMUNDA YER ALAN HAMMADE KATEGORİLERİ

-Tarım
-Kimyasallar
-Gıda
-Mineraller, Maden ve Metalurji
-Kauçuk ve Plastik
-Enerji
-Tekstil Deri Ürünleri
-Makine

GAV NEDİR? GÜVENLİ AL-VER

Ticaretin can damarı güvendir. Al-ver.com olarak alıcıyla satıcıyı güvenli bir limanda buluşturmak adına GAV sistemini devreye soktuk. İstedik ki alıcı ve satıcı mağdur olmadan ticaret süreci tamamlansın.

GÜVENLİ AL-VER NEDEN KULLANILMALI?

Maalesef piyasada bir güven erozyonu mevcut. Ve daralan ekonomik koşullar bu durumu körüklemeye devam ediyor. Biz garantör rolünü üstlendiğimiz için alan veya satan taahhütünü tam olarak yerine getirmedikçe ödeme süreçlerini tamamlamıyoruz.Üstelik buna ilaveten alıcı ve satıcı karşılıklı mutabık kaldığı müddetçe istedikleri evrağı Güvenli al-ver güvencesiyle kontrole tabi tutarak ticaretini çok daha profesyonel bir şekilde gerçekleştirebilir.

NEDEN AL-VER.COM?

Son kullanıcı olmayan B2B olarak nitelendirilen toptan alım ve satın yapan şirketler ve şahıslar ‘Al-Ver.com’un hedef kitlesi arasında yer alıyor. Bunlara ilave olarak; şirketler, kurumlar, fabrikalar, şahıs ve kooperatifler, kadın üreticiler, çiftçiler ‘Al-Ver.com’ un alım ve satım yapan profilini oluşturuyor.

‘Al-Ver.com’, alıcılar için daha fazla seçenek bulma, satıcılar için ise daha fazla müşteri bulma sorununu temelden çözmeyi hedefliyor.Özellikle pandemi dönemi sonrası yeni normalle beraber dijital hayatın en hareketli zamanları yaşanıyor. Artık işimizi online olarak çözüyoruz, satın alımlarımızı dijitalleştirdik. Bunun artarak devam edeceği öngörülüyor. Bu nedenle ‘Al- Ver.com’, teknolojiye sürekli yatırım yapmak ve platformunu pro aktif bir şekilde zamanın şartlarına hem teknolojik hem de içerik olarak hazır duruma getirmek üzerine yatırımlar yapıyor.

MESUT GÜNDOĞDU’YU YAKINDAN TANIYALIM

30 yıllık hammadde sektöründe ticaret yapan aile şirketlerinin ikinci kuşağı olarak şirketin Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Mesut Gündoğdu, İstanbul Üniversitesi İşletme yüksek lisansını tamamladıktan sonra işin başına geçti. Hem akademik, hem de saha birikimimle hızlı ve yoğun bir şekilde iş hayatına giren Gündoğdu, yeni yatırımlara ve girişimlere olan merakıyla sektörde büyük bir eksiklik olarak gördüğü ve deneyimleriyle olgunlaştırdığı ‘Al-Ver. com’u kurdu. Genç bir ekip ile güzel bir platform kuran Gündoğdu, sektörde ciddi bir eksiği kapatarak hızlı bir girişimle yola koyuldu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.