Türkiye'nin en fazla patent üreten firması Aktaş

Türkiye'nin en fazla patent üreten firması Aktaş

Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında yer alan Aktaş Holding, TAYSAD 37. Olağan Kongresi’nde, dernek üyesi firmalar...

  • Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında yer alan Aktaş Holding, TAYSAD 37. Olağan Kongresi’nde, dernek üyesi firmalar arasında yapılan değerlendirmeye göre, "Patent” alanında geçtiğimiz 2 yıl olduğu gibi, bu sene de zirvenin sahibi oldu.

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, ulusal ve uluslararası alanda birçok platform tarafından, sektör temsilcilerine yönelik düzenlenen ödül törenlerine adeta damgasını vuruyor.

Aktaş Holding, Türk otomobil tedarik sanayisinin dünyadaki etkinliğini ve ülke ekonomisine olan katkısını arttırmaya yönelik faaliyetler gerçekleştiren Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) tarafından, dernek üyesi firmalar arasında yapılan değerlendirme sonucu, "Patent” alanında birincilik ödülüne layık görüldü.

TAYSAD 37. Olağan Kongresi’nde yapılan ödül töreninde, Aktaş Holding adına ödülü, İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol aldı.

“Sürdürülebilir Başarıya Büyük Önem Veriyoruz”

Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarına büyük önem verdiklerini kaydeden Erol, “Aktaş Holding olarak hedeflerimiz doğrultusunda sürdürülebilir başarıyı çok önemsiyoruz. Ar-Ge alanında çok ciddi yatırımlarımız söz konusu. Genç, üretken ve yetkin bir ekiple çalışlarımızı yürütüyoruz. Kurmuş olduğumuz başarılı yapı sayesinde, TAYSAD gibi sektörün en önemli yapısı tarafından verilen ödüllerden birini almanın gururunu yaşıyoruz. 2023 yılında sektörde dünya liderliği hedefiyle çıkmış olduğumuz bu yolda, kazanmış olduğumuz bu ödüller, bizi hedefimiz doğrultusunda daha da fazla motive ediyor. Yakalamış olduğumuz bu başarı grafiğini sürdürülebilir kılmak adına, çalışmalarımıza ilk günkü karalılığımızla devam etmekteyiz. Bu anlamda içerisinde bulunduğumuz topluma, yaşadığımız çevreye, ülkemize ve sektöre değer katmayı sürdüreceğiz ” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en fazla patent üreten firması AktaşLOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.