Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri

Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri

Slimstock ve Lojistik Derneği (LODER) ortaklığı ile organize edilen "Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” 13 Aralık 2017 tarihinde Conrad Istanbul Bosphorus Otel’inde gerçekleşen ödül töreniyle sahiplerini buldu.

Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri’nin belirlendiği ödül organizasyonu 3. kez gerçekleştirildi. Sektör profesyonellerinin katıldığı geceye ilgi oldukça yoğundu.

LODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Gülçin Büyüközkan’ın açış konuşmasıyla başlayan gece, Slimstock Türkiye Ülke Müdürü Songül Sezer’in organizasyon ile ilgili sözleriyle devam etti. Gecenin ilk sunumunu ise Kurumsal İletişim ve Eğitim Danışmanı Dr. Cengiz Tavukçuoğlu yaptı. Tavukçuoğlu’nun “SCM için SCM” başlıklı sunumu kitleyi de içine katan akıcı bir şekilde geçti. Ardından ise Yıldız Holding Tedarik Zinciri Başkan Yardımcısı Nazmi Civil ve Pladis Global Stratejik Network Planlama Başkan Yardımcısı Marilyn Gérard  “Tedarik Zinciri Gündemi, Global Tedarik Zinciri Konuları ve Dijitalleşme” adlı bir sunum gerçekleştirdi.

img_9519.jpgimg_9528.jpgimg_9529.jpgimg_9533.jpg

img_9540.jpgDaha sonra ödül törenine geçildi.

foto-galeri.gifİŞTE 2017 YILININ EN ETKİLİ TEDARİK ZİNCİRİ PROFESYONELLERİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.