Türkiye’nin en büyük Volvo Trucks Tesisi Kayseri’de açıldı

Türkiye’nin en büyük Volvo Trucks Tesisi Kayseri’de açıldı

Kayseri’nin önde gelen firmalarından Özaltın Otomotiv, Türkiye’de kurulu en büyük satış ve satış sonrası yetkili Volvo Trucks tesisini büyük bir törenle Kayseri’de hizmete aldı.

Volvo Trucks’ın Kayseri’deki yeni bayi ve servis noktası Kayseri Motorlu Araç hizmete açıldı. 4 bin metrekaresi kapalı, toplam 14 bin metrekareden oluşan tesiste 41 çalışan görev yapacak. Tesis konumu itibariyle sadece Türk araçlarına değil yabancı araçlara da hizmet sunacak.

Volvo Trucks yeni bayisi Kayseri Motorlu Araçlar 28 Eylül’de yapılan törenle açıldı. Volvo Trucks’ın bölgede güçlenmesine büyük katkısı olacak tesis, bölge ekonomisine değer katacak. Tesisin açılışına bölge nakliyecilerinin yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy da katıldı.

faruk-ozaltin.webpFaruk Özaltın: Tesisin bölgeye önemli katkısı olacak

Kayseri bölgesi ve çevre illerden çok sayıda nakliyecinin katıldığı tesisin açılışında konuşan Özaltın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın, 4 bin metrekaresi kapalı toplam 14 bin metrekare alan üzerine kurulu tesislerinde hizmet vereceklerini söyledi. Özaltın, “Taşımacılık sektörü için büyük öneme sahip bölgemizde hizmet kalitesi ile ön plana çıkan Volvo Trucks ile omuz omuza çalışacağız” dedi.

esref-zeka.jpgEşref Zeka: Bu tesiste yalnız Türklere değil, yabancılara da hizmet verilecek”

Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, Kayseri’nin stratejik konumuna vurgu yaparak lokasyonun taşımacılık sektörü için önemini vurguladı. Zeka, “Özaltın Grup birçok sektörde hizmet veriyor. Volvo Trucks tesisini Kayseri’de ve diğer illerde geliştirmeye devam edeceğiz. 41 çalışanımız istihdam edilecek, sadece yerli müşterilerimize değil yabancı müşterilerimize de hizmet vereceğiz. Bölge ekonomisine ve karayolu taşımacılığına değer katacak bir tesis olacağına inanıyoruz. 2017 yılında Volvo Trucks distribütörlüğünü aldık ve yatırımlarımıza bu süre içerisinde devam ettik. Marka olarak satış sonrasında hizmetlerimizi her geçen gün daha da geliştirerek öne çıkmayı hedefliyoruz. Türkiye genelinde çok önemli kritik 12 noktada yer alan tesislerimizde sizlere hizmet veriyoruz. Servis noktalarımızın öncelikli görevi, ihtiyaca uygun çözümler üreterek, kazancınıza katkı sağlamak birinci hedefimiz olarak kalacak” ifadelerini kullandı.

per-erik-lindstrom-001.jpg“Türkiye bizim için önemli bir pazar”

Volvo Trucks Kıdemli Başkan Yardımcısı Per Erik Lindström de, “Türkiye bizim önemli bir pazar ve sizler de bizim için son derece önemlisiniz. Bizimle ortak çalışan Temsa İş Makinaları’nın ciddi taahhütlerde bulunduğunu bu tesis ile görebiliyoruz” diyerek Volvo Trucks’ın dünyadaki konumuna vurgu yaptı. Başkan Yardımcısı, “Hidrojene de içten yanmalı motorlara da yatırım yapıyoruz. Tüm yaptıklarımızı ortaklarımızla müşterilerimizle birlikte gerçekleştiriyoruz. 5 yıldır Temsa İş Makinalarıyla son derece uyumlu şekilde faaliyetlerimizi sürdürdük, sürdürmeye de devam ediyoruz” diye konuştu.

faruk-ozaltin-per-erik-lindstrom-001.jpg

faruk-ozaltin-esref-zeka.jpg

LOJİPORT - KAYSERİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.