Türker Raf'tan komple depo hizmeti

Türker Raf'tan komple depo hizmeti

Türkiye’de hiçbir firmanın yapmadığı bir uygulamayı yaptıklarını ifade eden Türker Raf Sistemleri kurucusu ve Genel Müdürü Türker Demir, “Bir ...

Türkiye’de hiçbir firmanın yapmadığı bir uygulamayı yaptıklarını ifade eden Türker Raf Sistemleri kurucusu ve Genel Müdürü Türker Demir, “Bir  deponun raf sistemini, forkliftini ve yazılımını aynı anda anahtar teslimi olarak müşterilerimize sunmaktayız. Bu hizmeti beraber vermemiz müşterilerimiz açısından doğru ürünü kullanmalarını ve zamandan tasarruf etmelerini sağlıyor” diyor.

1999 yılından bugüne kadar olan sektördeki  farklı ortaklık ve firma isimleri ile yapmış olduğu çalışmalarını 2008 yılında Türker Raf ismi ile tescillendiren kuruluş, deneyimli ve profesyonel kadrosu ile farklı bakış açısı nedeniyle kısa zamanda sektörün önde gelen firmaları arasında anılmaya başlamış.

Depo raf sistemleri, arşiv, market ve mağaza rafları üzerinde yoğunlaşan firma, bunun haricinde arşiv sistemleri konusunda compact dolaplar üretmekte olup,  depolar için rafın haricinde forklift  ve depo yazılım sistemleri konusunda da hizmet vermekte.

Müşterilerine sunduğu hizmetlerin her birinin kendi alanında kalite ve ergonomisini kanıtlamış ideal çözümler olduğunu vurgulayan Türker Demir, “Kendini yenileme prensibinden hareket ile çağı, renkleri ve tasarımları yakalayan firmamız; Depo raf sistemlerinde Aysan Raf ve Temesist Raf, market ve mağaza raflarında Somçelik ve Astaş Raf ile çalışmaktadır. Forklift uygulamalarımızı da Alman ekolü Jungheinrich, ikinci el forklifti ise kendi bünyemizde bulundurarak çözmekteyiz. Depo yazılım sistemlerinde de yine kendi program ve projelerimizi uyguluyoruz. Arşiv ve diğer özel dolaplar da kendi üretimimiz olup, en modern çözümlerle müşterilerimize hizmet vermekteyiz” diye konuştu.

Montaj elemanları bizim için çok önemli

Doğru depo seçimi için profesyonel destek verdiklerini ifade eden Demir,  “Müşterilerimize doğru projeler sunarak hem onları yüksek maliyetlerden kurtarıyor;  hem de verimli çalışmalarını sağlıyoruz. Sonuçta firmalar her zaman raf yaptırmıyorlar onun için de hangi çeşit raf kullanacaklarını bilememeleri doğal. Buradaki profesyonel çalışmalarımız bizi diğer rakiplerimizden bir adım öne geçiriyor.  Şirket felsefesi olarak montaj grubu, firmamızın en önem verdiği bölümdür. Çünkü, müşteri firma muhatabı olarak projenin başında satış temsilcisini, sonunda ise montaj personelini görmektedir.  Bu nedenle montaj elemanlarımız, satış elemanlarımız kadar kalitelidir. Montajcılarımızın işi doğru ve zamanında bitirmeleri müşterilerimizi bize bağlayan ve yeni müşteriler kazanmamızı sağlayan en önemli unsurdur” açıklamasını yaptı.

En küçük bir hatanın sonuçları ağır olabilir

Firma olarak montaj elemanlarına verdiği önemin altını bir kez daha çizen Türker Demir, nedenini de şu sözlerle ifade etti: “Güven, en önem verdiğimiz unsurdur.  Bugün pazardan bir kilo meyve bile alsak karşımızdaki satıcıya güvenmek isteriz. Sonuçta bizler sistem, proje ve uygulama yapan bir firmayız. Özellikle ağır yük raf sistemlerinde doğru taşıma kapasiteleri ve hesaplar yaparak projeler uyguluyoruz. Burada yapılacak olan küçük bir hata müşterinin malına ve canına zarar getirebilir. Doğal olarak da müşterilerimiz bu konuda bize güvenmek ister. Referanslarımıza bakınca da, bu güveni görebileceklerine inanıyorum. Çünkü, şu anda Türkiye’nin en büyük ve en kurumsal firmaları ile çalışmaktayız.”

En fazla yatırım bilişim sektörüne

Özellikle bilişim sektörüne yapmış oldukları yatırımların kendilerine farklılık kattığını öne süren Türker Demir,  “Bir raf firması olmamıza rağmen bünyemizde çalıştırdığımız proje sorumlusunun iki katı bilgi işlemci çalıştırmaktayız. Bu da bizim  bilişim sektörüne verdiğimiz önemi göstermektedir. Yapmış olduğumuz araştırmalar bizi arayan müşteri verilerinin en fazla internetten geldiğini gösteriyor. Bu da yatırım ağırlığımızı ne kadar doğru kanalize ettiğimizin bir göstergesidir” dedi ve ekledi: “Lütfen www.turkerraf.com adresimizi ziyaret ediniz.”

LOJİPORT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.