Türk Havacılık ve Uzay Sanayi'den personel alımı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi'den personel alımı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ), iki farklı şehirde bulunan birimlerinin eksik kadrolarına personel alımı yapacağını duyurdu.

TUSAŞ tarafından kariyer siteleri aracılığıyla yayımlanan ilana göre, personel alımı en az lise mezunu olmak üzere farklı eğitim seviyelerinden yapılacak.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi, Kocaeli ve Eskişehir'de bulunan kurum birimlerine personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilana göre, en az lise mezunu adayların başvuruda bulunabileceği personel alım ilanında 15 farklı kadroda alım yapılacağı duyuruldu. 

Söz konusu personel alım ilanında alım yapılacağı açıklanan pozisyonlar arasında, Mavi Yakalılar Genel Başvuru, Beyaz Yakalılar Genel Başvuru, Elektronik Bakım Teknisyeni, Network Uzmanı, Kalite ve Sertifikasyon Mühendisi, Entegre Lojistik Mühendisi, Motor Montaj Mühendisi, Aviyonik Sistem Mühendisi - (Elektrik, Elektronik), Yazılım Test Mühendisi, Gömülü Yazılım Mühendisi, Kıdemli Gömülü Yazılım Mühendisi, Yazılım Mühendisi, kadroları bulunuyor. 

BAŞVURU ŞARTLARI

TUSAŞ farklı birim çeşitli kadrolarda alım yapacağını duyurduğu personel alım ilanına başvuru yapacak adayların kurum tarafından belirtilen ve ilan metninde yayımlanan başvuru şartları sağlamaları gerektiğini belirtti.

TUSAŞ personel alım ilanında yer alan başvuru koşulları; Kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (en az lise mezunu olmak, mühendis, uzman ve diğer pozisyonlar için belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak), Eskişehir veya Kocaeli'nde ikamet eden veya edebilecek olan, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, kadrolara göre tecrübeli veya tecrübesiz olma şartını sağlamak.

Yukarıda yer alan şartlara ek olarak kurum alınacak personellerde çalışma sistemiyle ilgili şartlarında sağlanmasını istiyor. Bu şartlar arasında, Ekip çalışmasına yatkın ve iletişim kabiliyetleri yüksek, MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştirme eğiliminde, Dokümantasyon/raporlama becerisine sahip olmak koşulları yer alıyor.

BAŞVURU SÜRECİ

Kariyer siteleri aracılığıyla yayımlanan Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) ilanı 29 Ocak tarihinde güncellenmiş olup ilana başvuru süreci devam ediyor. İlanda yer alan kadrolara son başvuru tarihi ise 24 Şubat olarak açıklandı. İlana başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıda yer alan linki kullanabilir. 

İlana başvuruda bulunmak için; https://goo.gl/e6WZfT

Kamupersoneli.net

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.