Türk Hava Yolları, Avrupa’nın en iyisi seçildi

Türk Hava Yolları, Avrupa’nın en iyisi seçildi

THY, Bayrak taşıyıcı “Avrupa’nın En iyi Hava Yolu”, “Dünyanın En iyi Business Class İkram Servisi” ve “Güney Avrupa’nın En İyi Hava Yolu” ödüllerine layık görüldü.

Havacılık tarihinin en önemli krizinin ardından rekorlara uçan ve yıl boyunca gösterdiği güçlü performansıyla rakiplerinden ayrışan dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu Türk Hava Yolları, Skytrax tarafından Avrupa’nın en iyi havayolu seçildi.

23 Eylül 2022’de Londra’daki tarihi Langham Oteli’nde düzenlenen Dünya Hava Yolları Ödüllerinde, Türk Hava Yolları “Avrupa’nın En iyi Hava Yolu”, “Dünyanın En iyi Business Class İkram Servisi” ve “Güney Avrupa’nın En İyi Hava Yolu” ödüllerine layık görüldü.

İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Rusça, Japonca ve Çince dillerinde sunulan 2021/2022 anketinde 100’den fazla ülke vatandaşının temsil edildiği 14,32 milyon cevap değerlendirilerek, Havayolları arasında kazananlar Eylül 2021 ile Ağustos 2021 arasında online müşteri anketi ile belirlendi.

Törende ödülü alan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, “Özel hizmet anlayışımızın daha önce de defalarca taltif edildiği bu ortamda yeniden bulunmaktan çok memnunuz. Türk Hava Yolları ailesi olarak bizi bu kıymetli ödüllere layık gören değerli misafirlerimize ve bu değerlendirmeyi somut hale getiren Skytrax ekibine teşekkür ederiz. Bizi rakiplerimizden ayıran ayrıcalıklı hizmet yaklaşımımız ile Türk Hava Yolları markasını dünyanın en iyisi yapma yolunda sağlam adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.

Ödüller hakkında Skytrax CEO’su Edward Plaisted, “Türk Hava Yolları’nı Dünya Havayolları Ödülleri’ndeki başarıları ve en rekabetçi marketlerden birinde kazandığı Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi ödülü için tebrik ederiz. Ayrıca Türk Hava Yolları’nın DO&CO iş birliği ile uçak içi ikramlarındaki yüksek standartlarının Dünyanın En iyi Business Class İkram Servisi Ödülü ile taçlanmasından memnuniyet duyuyoruz” açıklamasında bulundu.

Lider pozisyonunu uluslararası seferlerde arz ettiği koltuk sayısıyla dünyanın en büyük network taşıyıcısı olarak perçinleyen ve gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak amacı ile havacılıkta sürdürülebilirlik projelerine imza atan global marka, imzası haline gelen hizmet kalitesini ve Türk misafirperverliğini benzersiz uçuş ağı ile dünyanın her yanına ulaştırmakta.

skytrax-london-tk-02.jpg

skytrax-london-tk-04.jpg

skytrax-london-tk-05.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.