TTS Lojistik, güçlü filo için TIRSAN'ı tercih etti

TTS Lojistik, güçlü filo için TIRSAN'ı tercih etti

Treyler sektörünün 44 yıldır güvenilir lideri Tırsan, Covid-19’a karşı tüm güvenlik önlemlerini alarak, lojistik sektörünün öncü firmalarından TTS Lojistik’e 14 adet Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus T.SCS X+ treyler siparişinin ilk 7 adedini teslim etti

Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği en geniş ürün gamıyla lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam eden Tırsan’ın Samandıra loksayonunda Emekçi Kadınlar Günü 8 Mart’ta yapılan teslimat törenine; Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Ayşenur Nuhoğlu ve TTS Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Şahver Demirel katılım gösterdi.

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Ayşenur Nuhoğlu, “TTS Lojistik ile dört yıldan beri devam eden başarılı iş birliğimizi, 14 adet yeni Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus aracıyla devam ettirmekten mutluluk duyuyoruz. Tüm araçlarımız, müşterilerimizin rekabet gücünü artırmak için en ince ayrıntısına kadar tasarlanmış ve ödüllü Ar[1]Ge merkezimizde test edilerek en kaliteli şekilde üretilmiştir. Teslimatını yaptığımız Maxima Plus araçlarımız, TTS Lojistik’in hem Avrupa hem de yurt içi hizmetlerinde güvenle kullanacakları şekilde Gümrük Mevzuatına uygundur. Araçta bulunan yükleme amaçlı çatı kaldırma sistemi ile müşterimiz operasyonlarında esneklik gerektiren yükleri, daha kolay ve hızlı şekilde yükleyebilecektir. Bunun yanı sıra araç, sahip olduğu sürüş amaçlı çatı kaldırma özelliğiyle farklı ülkelerin regülasyonlarına uyum sağlarken, aynı zamanda yüksek kapasitede yük taşımalarına da imkan sağlamaktadır. Ayrıca araçta bulunan dingil kaldırma özelliği ile müşterimiz, lastik maliyetlerini de minimum seviyeye indirebilecektir. Önümüzdeki yıllarda da TTS Lojistik’in çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz” dedi.

“İki Sene İçerisinde Filomuzdaki Tırsan Araç Sayısını 80’e Çıkaracağız”

TTS Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Şahver Demirel de teslimat töreninde bir konuşma yaparak, “TTS Lojistik olarak, tecrübeli ekibimiz, geniş yetkin acente ağımız ve sahip olduğumuz geniş araç filomuz ile sonuç odaklı, yurt içi ve yurt dışı ihtiyaçlarına uygun bir şekilde müşterilerimizin beklentilerini karşılıyoruz. Firmamız, İtalya, Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, İngiltere, İspanya ve İsviçre gibi Avrupa ülkelerine; kimyasal, ilaç ve ilaç hammaddesi, tekstil, havalandırma sistemleri, makine ve yedek parça taşımacılığı hizmeti vermektedir. Bu doğrultuda müşterilerimize kaliteli ve hızlı hizmet vermek adına filomuzu yine en kaliteli ve sağlam şekilde üretilen Tırsan araçlarıyla güçlendirdik. Filomuzda şu anda 40 adet Tırsan marka araç bulunmaktadır, hedefimiz iki yıl içerisinde bu sayıyı 80’in üzerinde çıkarmak “ açıklamalarında bulundu.

Tırsan araçlarının sağlamlığına dikkat çeken Demirel, “Filomuzda bulunan her bir Tırsan aracının sağlam yapısı ile ürünlerin taşınmasındaki yüksek güvenliği garanti altına alıyor ve araçların çatı kaldırma özelliği sayesinde operasyonlarımızda zaman tasarrufu sağlıyoruz. Ayrıca araçların pas yürümezliğe karşı 10 yıl garantili şasisi ile bakım maliyetlerimizi de aşağıya çekiyoruz. Öte yandan, Tırsan’ın sahip olduğu geniş servis ağı ile hem yurt içinde hem de yurt dışında vermiş olduğu hızlı hizmetlerden çok memnunuz” ifadelerini kullandı.

Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus T.SCS X+ Özellikleri

Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus, patentli K-Fix sistemi sayesinde, yüklerin en güvenli şekilde taşınmasını sağlıyor. Televre üzerindeki her biri 2,5 ton kapasiteli toplam 236 adet yük bağlama noktası sayesinde, 500’den fazla yükleme kombinasyonu sunan Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus, üst yapısı ve perdeleri Code XL sertifikasına sahiptir. Ayrıca uluslararası taşımacılığa uygun Gümrük Mevzuatına tam uyumludur. Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus, sahip olduğu seviyeli çatı kaldırma sistemi sayesinde; 2.800, 2.850, 2.950 ve 3.000 mm iç net opsiyonları ile maksimum yükleme imkânı sunuyor ve yükleme esnasında 500 mm ekstra kaldırma özelliği ile operasyonel hız ve verimlilik avantajı sağlıyor. Ayrıca, 7,200 kg forklift aks yüküne dayanımlı taban özelliği ile Tenteli Perdeli Maxima Plus, şasi ve çelik aksamlarının çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalı oluşu sayesinde ürünleri 10 yıl pas yürümezlik garantisi altına alıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.