TREDER ‘den ilk ziyaret Brisa’ya

TREDER ‘den ilk ziyaret Brisa’ya

Nisan ayında göreve getirilen Treyler Sanayicileri Deneği’nin (TREDER) yeni Yönetim Kurulu üyeleri ilk ziyaretlerini İzmit, Brisa fabrikasına gerçekleştirdi....

Nisan ayında göreve getirilen Treyler Sanayicileri Deneği’nin (TREDER) yeni Yönetim Kurulu üyeleri ilk ziyaretlerini İzmit, Brisa fabrikasına gerçekleştirdi. Ziyaretçilerle Brisa’nın ticari lastikler pazarı öngörüleri ve ürün portföyü ile ilgili bilgiler paylaşıldı.

Treyler Sanayicileri Deneği’nin (TREDER) Yönetim Kurulu’nun yeni üyeleri ilk toplantılarını İzmit, Brisa fabrikasında gerçekleştirdi. Kısa bir fabrika turu yapan ziyaretçilere Brisa Akademi eğitmeni Nusret Efe tarafından ticari lastiklere yönelik ürün tanıtımı yapıldı. Toplantıda Brisa’nın 2013 yılı başında oluşturulan yeni pazarlama yapısı ve TREDER gibi stratejik önemi olan dernekler ile ilişkilerin geliştirilmesine yönelik hedefler anlatıldı. Fabrika turunun ardından TREDER Yönetim Kurulu yeni üyeleri ilk olağan toplantılarını İzmit Brisa tesislerinde gerçekleştirdi.

Brisa ile geçtiğimiz ay imzaladığı kapsamlı işbirliği anlaşmasını kamuoyuna açıklayan OKT Trailer’ın ve 2012 yılında en çok treyler üreten firma olan TIRSAN’ın yöneticilerinin de aralarında bulunduğu TREDER yönetimi, treyler pazarının önümüzdeki yıllarda nasıl hareket edeceğine dair sektör öngörülerini Brisa çalışanları ve yetkilileriyle paylaştı.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.