TREDER, biliyorsan açıkla!

TREDER, biliyorsan açıkla!

TREDER Başkan Recep Serin, sahteciliğe başvuran firmaların başında borcunu ödeyemeyen nakliyecilerin geldiğini söyledi. Ulaşım Gazetesi’nin haberine...

TREDER Başkan Recep Serin, sahteciliğe başvuran firmaların başında borcunu ödeyemeyen nakliyecilerin geldiğini söyledi. Ulaşım Gazetesi’nin haberine göre, sahteciliği kendisine meslek edinen kişi ve kişilerin de olduğunu dile getiren Recep Serin, bu konuda en büyük zararı treyler üreticileri ile sigorta şirketlerinin gördüğünü ifade etti. Recep Serin, “Trafiğe tescili yapılan, ruhsatında rehinli ibaresi bulunan borçlu treylerler merdivenaltı firmalar tarafından şasi numaraları siliniyor, yeni bir şasi numarası ile başka bir üreticiye ait bir uygunluk belgesi ve uygun olmayan bir faturayla tekrar trafiğe tescili yapılıyor. İşleri kötü giden nakliyecilerin ve bu işi kendisine meslek edinmiş organize suç örgütleri bu yola başvurmaktadır. İşini hakkıyla yapan nakliye firmaları ve treyler üreticileri çok büyük bir haksız rekabet ile karşı karşıya gelmektedir” dedi.

TREDER olarak bu firmaların kimler olduğunu bildiklerini ve bu işin sürekli takipçisi olduklarının altını çizen Serin “Bu konuda basta kamu olmak üzere bütün milletimizden destek bekliyor ve konuyla ilgili şüphe duyulan durumlarda, herkesi, konuyu Derneğimize bildirmeye davet ediyoruz” açıklamasında bulundu. Ulaşım Gazetesi, haberin devamında ise şu ifadelere yer verdi: “Konu sektörün geleceği ise, konu haksız rekabetin önüne geçilmekse bu yola başvuran nakliye firmalarını, bunu meslek edinen kişi veya kişileri, bu araçlara yeniden ruhsat düzenleyen ve merdiven altı tabir edilen firmaların isimlerini neden kamuoyuyla paylaşmıyorsunuz? Neden kamu kurumlarına kişi veya firmaları ihbar etmiyorsunuz? Biliyorsanız açıklayın ki, bu sahtekarlığın önüne geçilsin!”

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.