Trans eu, forwarder ve nakliyeciler için yeni özel yük borsasını tanıttı

Trans eu, forwarder ve nakliyeciler için yeni özel yük borsasını tanıttı

Özel Yük Borsası, nakliye komisyoncularının ve nakliyecilerin nakliye işlerini tek bir güvenli platformda yönetmelerine olanak tanıyarak nakliye atamalarının daha verimli ve daha hızlı işlenmesine olanak tanır.

Lojistik platformu Trans.eu, Özel Yük Borsası adı verilen ve forwarder şirketlerinin nakliyecileri kendi güvenli ve özel dijital alanlarına davet etmelerini ve güvenilir nakliyecileriyle doğrudan iletişim kurmalarını sağlayan yeni bir nakliye yük borsası geliştirdi.

Halihazırda olumlu bir çalışma ilişkisi kurmuş olan forwarderler ve nakliyeciler arasındaki iletişimi hızlandıran platform, müşteri talebine doğrudan yanıt olarak Trans.eu tarafından geliştirildi.

Trans.eu, büyük forwarderler için, bir şirketin ağındaki navlun tahsisi ve hizmet sağlayıcılarının yönetimini sağlayan Corporate Freight Exchange'i de geliştirmiştir.

trans-eu-aleksandra-marszalek-3.jpgTrans.eu Batı Avrupa CEO`su Aleksandra Marszałek, “Yeni Özel Yük Borsası platformumuzla sözleşme ve spot piyasalar arasındaki boşluğu kapatıyoruz” dedi.

"Çözüm ile forwarder şirketleri ve nakliyeciler, bireysel nakliyeci ağlarıyla hızlı ve kolay bir şekilde özel bir yük borsası kurabilir ve verimli işbirliği için kanıtlanmış araçlarımızı kullanabilir."

Trans.eu platformuna kayıtlı nakliyeciler, navlun tekliflerine kolay erişim ve herhangi bir yerden hızlı yanıt verme yeteneği sağlayarak iletişimi büyük ölçüde geliştiren Loads2Go mobil uygulamasını da kullanabilirler.

Trans.eu, herhangi bir sayıda güvenilir nakliyeciyi içerecek şekilde bir müşterinin Özel Yük Değişimi veritabanını genişletebilir.

Platform, nakliyecilere aktif olarak katılmaya yardımcı olur ve talep edilen güzergahlarda faaliyet gösteren ve belirlenmiş güvenlik kriterlerini karşılayan nakliye şirketlerini önerir.

Ayrıca, büyük ölçüde otomatikleştirilmiş yük atamaları için parametreler de Özel Yük Borsasında saklanabilir.

Trans.eu, forwarderlerden daha fazla güvenlik, dijitalleştirme ve halka açık olmayan bir alanda navlun teklif süreçlerini yürütme ihtiyacına yönelik artan talebe tepki olarak Özel Nakliye Borsasını geliştirdi.

Trans.eu ayrıca forwarderlerin zaten tanıdıkları bir nakliyeciyle iş yapmaya daha istekli olduklarını belirledi.

Trans.eu Küresel İş Geliştirme Müdürü Marcin Haładuda, “Private Freight Exchange, müşterilerimizin ihtiyaçlarını kapsamlı bir şekilde analiz ettikten sonra geliştirdiğimiz bir çözümdür” dedi.

"Özel yük borsasının yalnızca bilinmeyen tedarikçilerle çalışmak ve yavaş e-posta/telefon tabanlı iletişim gibi sorunları çözmekle kalmayıp, aynı zamanda Avrupa nakliyesinin çok daha sürdürülebilir bir şekilde çalışma yeteneğini de artıracağına inanıyoruz."

Özel Yük Borsası ayrıca piyasa fiyatı karşılaştırmasına izin verir ve herhangi bir manuel veri girişi ihtiyacını ortadan kaldırarak mevcut nakliye yönetim sistemleriyle kolayca arayüz oluşturabilir.

Picture caption: Trans.eu Batı Avrupa CEO`su Aleksandra Marszałek, “Yeni Özel Yük Borsası platformumuzla sözleşme ve spot piyasalar arasındaki boşluğu kapatıyoruz” dedi.

trans-eu-article-banners-23.jpgTrans.eu Hakkında

Trans.eu, Avrupa'dan Avrasya'ya 40.000'den fazla kullanıcıyı bağlayan dijital bir kara taşımacılığı lojistik platformudur. Taşıma hizmeti sağlayıcıları ile sözleşmeli veya spot piyasada çalışma imkanı sunar. Bu şekilde, güvenilir, tanınmış ortakların avantajları, bir kamu yük borsasının mevcut taşıma kapasiteleriyle birleştirilebilir. Trans.eu, 25.000 taşıyıcı ağı, Avrupa'da 13 ofisi ve 800 çalışanı ile Avrupa taşımacılık pazarına güçlü destek sağlamaktadır.

Trans.eu, Transport 4.0 anlamına gelir:

● Avrupa'nın en büyük taşıyıcı veritabanına erişim

● Navlun siparişleri vermek için otomatik kurallar

● Uygun nakliyeciler ve yüklerle otomatik eşleştirme

● Taşıma için algoritmaya dayalı fiyat tahminleri

● Etkililik ölçümü dahil kapsamlı raporlama

● Gerçek zamanlı fiyat pazarlığı ve iletişim için canlı mesajlaşma

● Kendi TMS sisteminize bağlanmak için API arayüzü

Daha fazla bilgi için: trans.eu/en/privatefreightexchange/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.