Trabzon Havalimanı'ndan uçuşlar kasım ayında sınırlı yapılacak

Trabzon Havalimanı'ndan uçuşlar kasım ayında sınırlı yapılacak

Trabzon Valisi Yavuz: "Pist genişletmesi ve dönüş imkanını daha da geliştirecek bir çalışma yapılacağından kasım ayı boyunca her gün 11.00 ile 16.00 saatleri arasında çok zorunlu olmadıkça iniş ve kalkış yapılmayacak"

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Havalimanı'nda pist genişletmesi ve dönüş imkanını daha da geliştirecek bir çalışma yapılacağından kasım ayı boyunca her gün 11.00 ile 16.00 saatleri arasında çok zorunlu olmadıkça iniş ve kalkış yapılmayacağını bildirdi.

Vali Yavuz, 2017 yılı turizm istatistikleriyle ilgili Trabzon Valiliğinde düzenlediği basın toplantısında, Trabzon Havalimanı'nın yapılacak çalışmalar nedeniyle kapanacağı yönünde bazı haberlerin yayımlandığını belirtti.

Havalimanında yapılacak çalışmanın, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından ihale edildiğini kaydeden Yavuz, "Herhangi bir şekilde uçuşu aksatmadan yapılan çalışmalar belirli bir noktaya geldi ancak kasım ayında özel bir çalışma yapılacak. Bu kapsamda pist genişletmesi ve dönüş imkanını daha da geliştirecek bir çalışma yapılacağından kasım ayı boyunca her gün 11.00 ile 16.00 saatleri arasında çok zorunlu olmadıkça iniş ve kalkış yapılmayacak, uçuş trafiği olmayacak." diye konuştu.

Vali Yavuz, bu çalışmaların Trabzon'a yapılacak seferleri engellemeyeceğine işaret ederek, "Havayolu şirketleri bununla ilgili tedbirlerini aldı. Tarifeleri ya öne çektiler ya da ötelediler. Sadece birkaç uçuş iptal edildi. Onlar da sezon gereği çok yoğun saatlerde olmayan uçuşlardı." dedi.

Kaynak: Habertürk

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.