TPAO ham petrol, condensate ve atık su taşıtacak

TPAO ham petrol, condensate ve atık su taşıtacak

TPAO, 24 ay boyunca en az 6 tanker ile gerçekleştirilmek üzere toplam 108.910 ton ham petrol, condensate ve atık su taşıma hizmeti satın alacak.

Türkiye petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), üretim sahalarından Marmaraereğlisi OPET Dolum Tesisi’ne toplam 108.910 ton ham petrol ve condensate ile Cevizköy atık su enjeksiyon kuyusuna atık su taşıma hizmetini, 24 aylığına satın almak için açık ihale usulüyle, ihale yapacak.

İhale, 28 Aralık 2018 günü, saat 14.30’da, Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, 6. Kat, Toplantı Salonu, Söğütözü Mahallesi, 2180. Cadde, No:10, 06530, Çankaya, Ankara adresinde yapılacak. 

İhale evrakı Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, 6. Kat, Toplantı Salonu, Söğütözü Mahallesi, 2180. Cadde, No:10, 06530, Çankaya, Ankara adresinde ücretsiz görülebilecek ve 150 TL karşılığında aynı adresten satın alınabilecek.

Tekliflerin ihale günü, ihale saatine kadar Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü, Gelen Evrak servisi, Söğütözü Mahallesi, 2180. Cadde, No:10, 06530, Çankaya, Ankara adresine teslim edilmesi veya aynı adrese iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor.

İsteklilerin mesleki ve teknik yeterlilik belgeleri ile iş deneyimi belgelerini ibraz etmeleri ve geçici teminat vermeleri gerekiyor.

ENERJİ GÜNLÜĞÜ

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.