Toyota’nın “Hayalimdeki Araba” Resim Yarışması başladı

Toyota’nın “Hayalimdeki Araba” Resim Yarışması başladı

Çocukların hayal güçlerini ifade etmesini ve yeteneklerini sergilemesini amaçlayan “Hayalimdeki Araba” resim yarışması, bu yıl 11. kez düzenleniyor. Her yıl olduğu gibi binlerce çocuk tarafından ilgi gören yarışmaya son katılım tarihi 15 Haziran olacak.

Toyota’nın her yıl düzenlediği “Hayalimdeki Araba” resim yarışması için başvurular 23 Nisan 2023 tarihinde başladı. Çocukların hayal güçlerini ifade etmesini ve yeteneklerini sergilemesini amaçlayan “Hayalimdeki Araba” resim yarışması, bu yıl 11. kez düzenleniyor. Her yıl olduğu gibi binlerce çocuk tarafından ilgi gören yarışmaya son katılım tarihi 15 Haziran olacak.

Değişen otomobil dünyasına çocukların bakış açısıyla bakmamızı sağlayan resim yarışması, 7 yaş ve altı, 8-11 yaş arası, 12-15 yaş arası ve özel eğitim alan çocukların katılımıyla gerçekleştirilecek. Çocuklar hayallerini, A4, A3 boyutlarında veya tabloid ebatlara sahip, istenilen türde kağıda istenilen resim malzemelerini kullanarak resmedebiliyorlar.

2023 yılı için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başlayan “Hayalimdeki Araba” resim yarışması başvuruları, 15 Haziran tarihinde sona erecek. Yarışma için çocuklar resimlerini Toyota web sitesinden indirebilecekleri başvuru formu ile birlikte Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. (Cumhuriyet Mahallesi D-100 Kuzey Yan yol No:5 Yakacık 34876 Kartal/İstanbul) adresine gönderebilecekler. 4 ayrı kategoride konunun uzmanı jüri üyeleri tarafından yapılacak değerlendirme ile dereceye giren resimler 27 Haziran tarihinde açıklanacak. Değerlendirme sonucunda her kategoride dereceye giren ilk 3 resmin sahipleri ise, çocukların mobilitelerini artıracak şekilde seçilen birbirinden değerli ödüller kazanabilecekler.

Yarışma ile ilgili tüm detaylara hayalimdekiaraba.toyota.com.tr adresinden ulaşılabilecek.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.