Toyota'nın ezber bozacak hafif ticarisi vitrine çıkıyor

Toyota'nın ezber bozacak hafif ticarisi vitrine çıkıyor

Toyota, kompakt Proace City ile Türkiye’de hafif ticari araç segmentine iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Toyota’nın yeni “kıymetli”si 24 Mart Çarşamba günü önce basına tanıtılacak.

Sunduğu geniş yaşam alanı, çekici tasarımı, donanımı ve sürüş konforuyla Toyota'nın hafif ticari araç ürün gamının çeşitliliğini artıracak olan Proace City’nin lansmanı, 24 Mart Çarşamba günü saat 14:00’da online olarak gerçekleştirilecek.

Proace City, farklı yükleme ve koltuk konfigürasyonlarıyla birlikte farklı motor seçenekleriyle de her türlü iş ihtiyacını karşılayabiliyor. Proace City 4.4 metre ve 4.7 metre olmak üzere iki farklı uzunlukta sunuluyor. Yolcu taşıyabilen versiyonlar 5 veya 7 koltuklu olarak tercih edilebiliyor. Proace City’nin üstün yükleme kapasitesi ise kısa modelde 3.3 metreküp ve uzun versiyonda Akıllı Kargo opsiyonuyla 4.3 metreküp olarak öne çıkıyor.

Proace City’nin motor seçenekleri arasında 75-130 HP güçlere sahip benzinli ve dizel motorlar yer alırken, 5-6 ileri manuel veya 8 ileri otomatik şanzıman seçenekleri sunuluyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.