Toyota'nı baharda al sonbaharda öde

Toyota'nı baharda al sonbaharda öde

Esnek ödeme koşulları sunarak herkesin Toyota kalitesine kolaylıkla ulaşmasını amaçlayan Toyota Finans Sistemi, baharı müjdeleyen Nisan ayında da yeni...

Esnek ödeme koşulları sunarak herkesin Toyota kalitesine kolaylıkla ulaşmasını amaçlayan Toyota Finans Sistemi, baharı müjdeleyen Nisan ayında da yeni fırsatlar için kapılar açıyor. Toyota Finans ile hayallerini kurdukları üstün teknoloji ürünü Toyota’lara sahip olmak isteyenler Nisan ayı boyunca yüzde 0,86 kredi faiz oranı ve 60 aya uzanan vade seçeneği ile bu hayallerini gerçeğe dönüştürebilecekler. Dosya masrafının Toyota tarafından karşılandığı kampanyada, bütün işlemler tek bir noktadan ve 30 dakika gibi kısa bir sürede tamamlanıyor. Toyota Finans Sistemi’nde vadeli takas opsiyonu ile yeni bir Toyota almak isteyenlere de eski otomobillerini ellerinden çıkarmaları için sunulan 3 aylık ek süre büyük avantaj sağlıyor. Üstün teknoloji ürünü Toyota’lara sahip olmak isteyenler, yüzde 100’e varan kredi kullanma olanağı ve balon ödeme seçeneği ile “Toyota ayrıcalığını” yaşamaya hemen başlarlarken dilerlerse ilk taksitlerini Eylül ayında ödeyebiliyorlar.


Hayalinizdeki Toyota 500 TL’den başlayan taksitlerle...

Nisan ayı boyunca Toyota modellerine 5 bin TL peşin ve 500 TL taksitle sahip olmak mümkün. Genç ailelerin dinamik otomobili Toyota Auris, 2 bin 500 TL’ye varan indirim ve 6 bin peşin ve 650 TL’lik taksitler ile sunuluyor. Yeni donanım seviyesi ile ekonomi ve performansı bir arada sunan Toyota RAV4 4 bin TL’ye varan indirimli 74 bin 900 TL’lik fiyatıyla dikkat çekiyor. Toyota’nın D segmentindeki başarılı temsilcisi Avensis 4 bin TL’ye varan, küçük sınıftaki ekonomik modeli Yaris bin 300 TL’ye varan ve dünyanın en çok tercih edilen otomobili olan Corolla ve geniş ailelerin tercihi Verso bin TL indirimle Toyota Plazalar’daki yerini alıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.