Toyota’dan yeni teknolojilerle sağlıklı gelecek

Toyota’dan yeni teknolojilerle sağlıklı gelecek

Toyota’nın geliştirdiği ve geleceğin hareket serbestisini temsil eden E-Care Konsept Aracı, sağlık hizmetlerini hızlandırıp ileri bir botuya taşırken, aynı zamanda daha güvenli ve risksiz bir ulaşım sağlıyor.

Toyota, temiz ve sürdürülebilir gelecek için teknolojiler üretmeye hız kesmeden devam ediyor. İnsan hayatını kolaylaştıracak teknolojileri tanıtan Toyota, daha çevreci ve daha sağlıklı yaşam alanları oluşturarak herkese hareket özgürlüğü sağlamayı amaçlıyor.

Son dönemde tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (COVID-19) salgını, mevcut sağlık çözümlerinin aksamadan sürdürülebilmesi adına teknoloji ve kullanımının ne kadar kritik olduğunun önemini bir kez daha ortaya koydu.

Toyota’nın çeşitli fuarlarda sergilediği asistan robotlar ve yürüme araçlarının yanı sıra fonksiyonel mobilite araçları ise, güvenli bir geleceğe ışık tutarak gündeme gelmeye devam ediyor. Toyota’nın geliştirdiği ve geleceğin hareket serbestisini temsil eden E-Care Konsept Aracı, sağlık hizmetlerini hızlandırıp ileri bir botuya taşırken, aynı zamanda daha güvenli ve risksiz bir ulaşım sağlıyor.

E-Care ile geleceğin tıbbi muayenesinden örnekler veren Toyota, sunduğu otonom araç hizmetiyle birlikte hastaların sorunsuz ve hızlı bir şekilde istenen yere taşınmasını sağlıyor. Bununla birlikte yoldayken doktor ile iletişim kurma imkanı veren teknoloji, hastanın tıbbi muayenesinin dahi uzaktan yapılabilmesine imkan tanıyor.

Aracın geliş saatini, evde bekleyen hastaya bildiren otonom araç, aynı zamanda hastanın ailesine de ulaşım detayları ve hastanın sağlık sonuçları hakkında bilgilendirme yapıyor. Sahip olduğu tıbbi tanı konseptleriyle birlikte hastanın çeşitli değerlerini uzaktan doktora iletebiliyor.

Toyota’nın geleceği yansıtan E-Care konsepti, koronavirüs gibi salgınların olduğu dönemlerde dahi, büyük önem taşıyan sağlık hizmetlerinin aksamamasını amaçlayarak geleceğin teknolojisine ışık tutuyor.

toyota-e-care-konsept-araci-(2).jpgtoyota-e-care-konsept-araci-(4).jpgtoyota-e-care-konsept-araci-(5).jpgtoyota-e-care-konsept-araci-(6).jpgTANITIM VİDEOSU

https://www.youtube.com/watch?v=GP1WrPO3yRw

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.