Toyota'dan yaz bakım günleri

Toyota'dan yaz bakım günleri

“Yaz bakım günleri “ kapsamında Toyota Plazalarda, ücretsiz check-up*, mekanik parça ve işçilik, aksesuar setleri, lastik ve akülerde bir çok fırsat...

“Yaz bakım günleri “ kapsamında Toyota Plazalarda, ücretsiz check-up*, mekanik parça ve işçilik, aksesuar setleri, lastik ve akülerde bir çok fırsat sunuluyor.

Toyota, 30 Haziran tarihine kadar sürecek olan “Yaz Bakım Günleri” kapsamında, model ve model yılı fark etmeksizin bütün Toyota sahiplerine ücretsiz check-up ve bir çok avantajı birarada sunuyor.

Ücretsiz check-up ve yedek parça ile işçilikte indirim

Toyota Plazalardaki kampanya ile 2009 ve sonrası tüm Toyota modellerine ücretsiz check-up ile kontroldeki tüm parça ve işçiliklerde yüzde 10 indirim, 2008 ve öncesi Toyota modellerine de ücretsiz check-up  ile tüm mekanik parça ve işçiliklerde yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor.

1 lt Toyota Orijinal Motor Yağı Hediye

Bu avantajlara ek olarak araç modeli ve model yılı kısıtlaması olmaksızın tüm Toyota sahiplerine, periyodik bakımlarda ve yağ değişimlerinde 1 litre Toyota Orijinal Motor Yağı hediye ediliyor.

Aksesuar setlerinde yüzde 15’e varan indirim

Toyota’larına şıklık katmak isteyenler aksesuar setlerinde yüzde 15’e varan indirimden yararlanabiliyor.

Akülerde indirim, lastikte fırsat

Delphi ve Varta marka akülerde yüzde 15 oranında indirimin de uygulanacağı kampanyada, Bridgestone, Lassa, Godyear, Michelin ve Pirelli marka lastik alımlarında cazip fırsatlar sunuluyor.

Axess’e 8 taksit imkanı

Avantajlı “Yaz Bakım Günleri”nde kazanmak isteyen Toyota kullanıcıları, KDV dahil 250 TL’yi geçen mekanik servis, lastik, akü ve aksesuar harcamalarında Axess’e özel peşin fiyatına 8 taksit imkanı ile ödemelerini kolaylıkla gerçekleştirebiliyorlar.

(*) Check-up, fren, direksiyon sistemi, amortisör, aks körükleri, devirdaim, akü, V kayışı, kabin hava filtresi, aydınlatma ve sinyal sistemi, klima performansı ve silecek performansı kontrollerini içermektedir 

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.