Toyota’da yılın son kampanyası

Toyota’da yılın son kampanyası

Toyota Plaza GTC Global, 2015’in son kampanyası ile 8 bin TL’ye varan indirimler, 6 ay taksit erteleme uygulaması, uygun faiz ve vade seçenekleriyle yeni bir Toyota modeline sahip olmak isteyenlere benzersiz avantajlar sunuyor.

İstanbul Dolapdere’de bulunan Toyota Plaza GTC Global, 2015 yılının son kampanyasında sunduğu fırsatlar ile avantajlar dünyasının kapısını bir kez daha aralıyor. 2016 yılına yeni bir Toyota modeli ile girmek isteyenler için 8 bin TL’ye varan büyük indirimlerin sunulduğu kampanyada, 6 ay taksit erteleme ile birlikte sunulan uygun faiz ve vade seçenekleri de kampanyayı benzersiz kılıyor. Toyota Plaza GTC Global’in Aralık kampanyası ile Corolla’da 5 bin, Auris, Auris Touring Sports, Yaris ve Verso modellerinde 3 bin TL’lik indirimler yer alırken tüm RAV4 modellerinde bu indirim 8 bin TL’ye ulaşıyor. Bunun yanında Avensis’in tüm modellerinde 7 bin TL’lik indirim bulunurken, tüm Yaris Hybrid modelleri de 5 bin TL’lik indirim ile İstanbul Dolapdere’de yer alan Toyota Plaza GTC Global’de kampanyaya dahil oluyor.

Dünyanın en çok tercih edilen otomobili Corolla 52 bin 500 TL’den, donanım ve yüksek güvenlik özellikleriyle sınıfında ayrıcalıklı bir konuma sahip olan Yaris 41 bin 100 TL’den ve Yeni Auris 51 bin 800 TL’den başlayan fiyatlarıyla Aralık ayı kampanyasındaki yerini alıyor. Sürüş keyfi, sessizliği ve çevreci dostu olması ile tam bir şehir otomobili olarak nitelenen Yaris Hybrid ise 59 bin 700 TL’lik fiyatıyla Toyota Plaza GTC Global’de yerini alıyor. Lüks, prestij ve konfor özellikleriyle segmentinde öne çıkan Avensis 75 bin 400 TL’den başlayan fiyatıyla kullanıcılarını bekliyor.

Aralık ayı kampanyası ile yeni bir Toyota modelinin keyfini yaşamak için kampanyadan yararlanmak isteyenleri; Toyota Finans’ın 48 aya kadar uzanan vade seçenekleri ve yüzde 1,27’den başlayan faiz oranları bekliyor. Toyota Finans Sistemi’nin çok cazip avantajlarıyla Toyota’larına hemen kavuşanlar, ödemelerine istedikleri takdirde 2016 yılının Temmuz ayında başlayabilecekler. 

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.