Toyota Corolla ve Hilux için Şubat fırsatı

Toyota Corolla ve Hilux için Şubat fırsatı

Toyota’nın dünyada en çok satılan otomobili Corolla ve efsanevi pick-up Hilux’ın 2012 modelleri için kaçırılmayacak avantajlar Şubat ayında müşterilerini...

Toyota’nın dünyada en çok satılan otomobili Corolla ve efsanevi pick-up Hilux’ın 2012 modelleri için kaçırılmayacak avantajlar Şubat ayında müşterilerini bekliyor.

Corolla’da 3 bin, Hilux’ta 6 bin TL’ye varan indirimlerin yer aldığı Şubat kampanyasında, her bütçeye uygun taksit seçenekleri, avantajlı faiz oranları ve Hilux için “0” faiz uygulaması da devam ediyor. Şubat ayı kampanyasında yüzde 0,76'dan başlayan faiz oranı ve 60 aya kadar uzanan vadeler ile Toyota’larına hemen kavuşanlar, ödemelerine dilerlerse 2013 yılının Temmuz ayında başlayabiliyorlar.

Toyota Finans Sistemi’nin kampanyasında Şubat ayına özel indirimli fiyatlar ile balon ödeme, eski araçlarını elden çıkarmaları için de “vadeli takas” seçenekleri de sunuluyor. Düşük peşinat, düşük taksit kolaylığı sunan Toyota Finans’ta işlemler tek noktadan ve çok kısa süre içinde tamamlanıyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.