Toplu taşımanın devleri Kayseri'de buluşuyor

Toplu taşımanın devleri Kayseri'de buluşuyor

Konferans; Almanya’ya da ihracatı yapılan elektrikli otobüsler E-Karat, Malatya’da kullanılanılan modern troleybüs sistemleri ve Kayseri’de hizmette olan düşük tabanlı yolcu dostu tramvayıyla Bozankaya’nın desteğiyle gerçekleştirilecek.

Toplu taşımacılığın zirvesi Kayseri’de bir araya geliyor. Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği’nin bu yıl 7’incisini düzenlediği Türkiye Konferansı 9 Mart’ta yapılacak. Elektrikli otobüs, E-Karat, modern troleybüs sistemleri ve düşük tabanlı yolcu dostu tramvayıyla Türk mühendisliğinin adını dünyaya duyuran Bozankaya, konferansa sponsor olarak destek veriyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Ulaşım A.Ş.’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan konferans, Kayseri Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde yapılacak.

Bozankaya sektöre seslenecek

7’nci Türkiye Konferansı’na Türkiye'nin yanı sıra çok sayıda ülkeden toplu taşımacılık işletmecileri, merkezi idareler, yerel yönetimler, endüstri kuruluşları, araştırma merkezleri, akademisyenler ve danışmanlar katılacak. AR-GE çalışmalarıyla toplu ulaşımın geleceğine yön veren Bozankaya, konferansta sektörün önde gelen isimlerine seslenecek. Toplu taşımacılığın kurumsallaştırılmasının ele alınacağı konferansta Sektörün en önemli konularından biri olan kayıt dışı taşımacılık, mevcut durum, en iyi uygulamalar, bireysel işletmelerin bilinçlendirilmesi konuları mercek altına alınacak.

UITP 132 yıldır çalışıyor

Toplu taşımacılık sektörünün dünyadaki en büyük sivil toplum kuruluşu olan UITP, 1885 yılında kuruldu. 96 farklı ülkeden 1400 üye şirketi bulunan Brüksel merkezli UITP’nin dünya çapındaki 14 ofisinin arasında İstanbul da yer alıyor. UITP, sürdürülebilir ulaşım araçlarını destekleyerek kentlerdeki yaşam kalitesini ve ekonomik refahı artırmak için çalışıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.