Toplu taşıma kullanan Antalyalı kadınlar evine bırakılacak

Toplu taşıma kullanan Antalyalı kadınlar evine bırakılacak

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, toplu ulaşım araçlarının saat 22.00'den sonra kadınların durak harici evlerine en yakın noktada indirilmesi konusunda UKOME'den karar çıkartacaklarını söyledi.

Kepez ilçesinde muhtarlarla buluşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "5 yıl canla başla çalışacağız. Antalya'yı ortak akılla hep birlikte yöneteceğiz. Antalya halkının bize verdiği oyları helal ettireceğiz" dedi. Başkan Böcek, toplu ulaşım araçlarının saat 22.00'den sonra kadınların durak harici evlerine en yakın noktada indirilmesi konusunda UKOME'den karar çıkartacaklarını söyledi.

Başkan Muhittin Böcek, toplu ulaşımda şoförlerin vatandaşlara yaklaşımlarıyla ilgili eğitim programı başlatacaklarını, hatalı davrananları affetmeyeceklerini söyledi. Başkan Böcek, kadınların akşam geç saatte güvenle evlerine ulaşabilmesi için toplu ulaşım araçlarının saat 22.00'den sonra kadınların durak harici evlerine en yakın noktada indirilmesi konusunda UKOME'den karar çıkartacaklarını belirtti.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.