TOBB: Eski lastiklere dikkat

TOBB: Eski lastiklere dikkat

Geri dönüşüm faaliyetlerine dikkat çekilen toplantıda Meclis üyeleri, otomobil lastiklerinin geri dönüşümü çerçevesinde elde edilen ürün numuneleri...

Geri dönüşüm faaliyetlerine dikkat çekilen toplantıda Meclis üyeleri, otomobil lastiklerinin geri dönüşümü çerçevesinde elde edilen ürün numuneleri üzerinde yapılan laboratuvar tespitlerinde, bu maddenin özelliklerinin motorinin teknik özellikleri ile çok yakın olduğunun tespit edildiğini dile getirdi. Üyeler, bu konunun atık yağlar ile ilgili gelişmeler dikkate alındığında, önümüzdeki günlerde sorun olabileceğinin altını çizdiler.

Komisyon kuruldu

Toplantıda ayrıca 5015 sayılı Petrol Piyasası Kanunu ve sektörü yakından ilgilendiren ikincil mevzuat düzenlemelerine ilişkin çalışma yapmak üzere, bir komisyon kurulmasına karar verildi.

Meclis üyeleri, Gümrük Müsteşarlığı tarafından akaryakıtta kaçakçılığın önlenmesi ve bu doğrultuda 5015 sayılı Petrol Piyasası Kanunu?nda yapılması gereken düzenlemelere ilişkin yapılacak çalışmalarda Meclis olarak yer almak istediklerini dile getirdiler.

LOJİPORT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.