TLS Lojistik'ten 5,5 milyon Euro'luk araç yatırımı hedefi

TLS Lojistik'ten 5,5 milyon Euro'luk araç yatırımı hedefi

TLS Lojistik, nakliye filosunu, ileri teknolojiyle donatılmış, Euro 5 standartlarına uygun, çevreci, sürücülere kullanım rahatlığı sağlayan otomatik...

TLS Lojistik, nakliye filosunu, ileri teknolojiyle donatılmış, Euro 5 standartlarına uygun, çevreci, sürücülere kullanım rahatlığı sağlayan otomatik şanzımanları araçlarla güçlendirmek üzere 2013’te toplam 5,5 milyon Euro yatırım yapacak. Şirket Ocak ayı içinde bu yatırımın 1 milyon Euro’luk bölümünü  gerçekleştirdi.

Rekabetçi lojistik çözümleri ile müşterilerine hizmet veren TLS Lojistik, 2013 yılında nakliye filosunu güçlendirmek için 5,5 milyon dolar yatırım yapacağını duyurdu. Şirket,Ocak ayı içinde 1 milyon Euro tutarında yatırım gerçekleştirdi. 2013 sonuna kadar yapılacak yatırımla nakliye filosuna Euro 5 sınıfında, emisyon değerleri çok düşük, çevreci yeni kamyonlar alınacak. Yeni araçlar,460 beygir gücünde olacak ve otomatik şanzımanıyla şoförlere rahat bir sürüş imkanı sunacak.

2013’te %30Büyüme

TLS Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ Hacıalioğlu, yeni araç yatırımlarının,çalışma koşullarının daha da iyileştirilmesi, artan iş hacmi ve yükselttikleri büyüme hedefleri doğrultusunda yapılacağını açıkladı. Hacıalioğlu, konuyla ilgili şunları söyledi: “Eski model motorları devreden çıkarıyor ve filomuza AB standartlarına uygun, Euro 5 tipi araçlar katıyoruz. Üretim ve sevkıyat için çevre dostu yakıtlı araçların kullanılmasını, gürültü ve ses önleyicilerinin araçlara takılmasını özendiriyoruz. Euro 5 araçlardan sonra planlarımız arasında Euro 6 araçlarla faaliyet göstermek yer alıyor. Bizim için araç filosunun büyüklüğünden ziyade, eldeki filoyla ne kadar değer üretildiği önemli.”

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.