TIRSAN'ın tren yüklemeli treylerlerine yoğun ilgi

TIRSAN'ın tren yüklemeli treylerlerine yoğun ilgi

Tırsan Eskişehir bayisi Esray Makina Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen araçların teslimatı, Sarp Lojistik tesislerinde düzenlenen törende gerçekleşti.

Türkiye’nin 38 yıldır aralıksız lider treyler üreticisi Tırsan, Sarp Lojistik’e 22 adetlik siparişin ilk partisi olan 7 adet tren yüklemeli Tırsan Perdeli Mega Semi-Treyler’i teslim etti. Tırsan Eskişehir bayisi Esray Makina Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen araçların teslimatı, Sarp Lojistik tesislerinde düzenlenen törende gerçekleşti.

Teslimat törenine, Sarp Lojistik Genel Müdürü Ünal Şakar, Lojistik Müdürü Halil Gürkan Arıkan, Lojistik Şefi Raşit Togay, Satın Alma Sorumlusu Gamze Karaduman Güner, Baş Şoför Hakan Kamal, Esray Makina Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Yanar ve Satış Yöneticisi Yüksel Temen katıldı.

Sarp Lojistik Genel Müdürü Ünal Şakar teslimat töreninde yaptığı konuşmada Tırsan’ı tercih etme nedenlerini şu şekilde açıkladı: “Uluslararası alanda yapacağımız taşımalarımızda sağlamış olduğu avantajlarından dolayı intermodel taşımacılık yöntemini tercih ediyoruz. Bu yüzden tenteli/perdeli segmentinde Türkiye’nin pazar lideri olan Tırsan’ın tren yüklemeli Perdeli Mega Semi-Treylerleri tercih ettik. Kombine taşımacılığına uygun olarak tasarlanmış olan Tırsan tren yüklemeli araçlar, güçlü şasi yapısı, donanımları, çatı kaldırma sistemi ve farklı iç net opsiyonları ile operayonel işlerimizde hızlı yükleme ve boşaltma kolaylığı sağlamaktadır. Ayrıca treylerlerde bulunan “Tren Yükleme Sistemi”nin uluslararası taşımalarda yakıt tasarrufu, tamir bakım masrafı, lastik, şoför ve işletme maliyetlerini azaltıyor olması da bizim için büyük avantaj” açıklamasında bulundu.

Şakar, sözlerine şu şekilde devam etti: “Tırsan Treylerlerin şasisinin KTL kaplamalı olması sayesinde araçlar 10 yıl paslanmazlık garantisi altına alınıyor. Böylece araçlarımızın 2.el değeri yükseliyor, hem alırken hem de satarken kazanıyoruz. Öte yandan Tırsan’ın sahip olduğu geniş servis ağı ve bünyesinde bulunan uzman kadrosu ile vermiş olduğu kaliteli hizmetlerinden de faydalanabiliyor olmak bizim için oldukça memnuniyet verici. İleriki yıllarda da Tırsan ve Esray Makina Otomotiv ile olan olumlu iş birliğimizin artarak devam etmesinden memnuniyet duyacağız“ dedi.

Merkezi Eskişehir olan Sarp Lojistik firması, yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere kara ve demiryolu taşımacılığı alanında müşterilerine lojistik hizmet vermektedir. 

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.