Tırsan’dan İTT Logistics’e 10 tank konteyneri daha

Tırsan’dan İTT Logistics’e 10 tank konteyneri daha

Avrupa'nın en modern tank yıkama tesislerine sahip firmalar arasında gösterilen İTT Global Logistics, 10 adet Tırsan tank konteyner alarak filosundaki Tırsan tank konteyner sayısını 59’a çıkardı.

Tehlikeli madde taşımacılığı ve kimyasal tank ve gıda tank yıkama hizmeti veren İTT Lojistik yatırımlarını kesintisiz sürdürüyor. Tırsan'dan aldığı yeni nesil Tırsan Tank konteyner taşıyıcılar, 3 bin 200 kilogram ağırlığıyla Avrupa’nın sınıfındaki en hafif araç olarak gösteriliyor. KTL teknolojisiyle 10 yıllık paslanmazlık garantisiyle sunulan araçlar, sağlamlığı ve kalitesiyle öne çıkıyor.

İTT Global Logistics’in tank konteynerleri filosuna kattığı teslimat törenine, Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, İTT Logistics Kurucu Başkanı Tekin Öztanık ve İTT Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Didem Öztanık katıldı.

İTT Global Logistics’in uluslararası rekabetteki hedeflerinden övgüyle söz eden Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu,  İTT’yi örnek firmalardan biri olarak gösterdi.

Geleceği yakalamanın, standartları yakalamaktan geçtiğini ifade eden Nuhoğlu, “Bu da yetmiyor, gelecekteki standartları da öngörmek ve buna göre konumlanmak gerekiyor. Türkiye'de mal ve hizmet üretenlerin standartlarını Avrupa normlarına taşınması çok önemli.  Yetkin diye nitelendirilebilecek firmalar sadece ülke içinde değil, Avrupa’da da var olmalı. Bunun için de, özgüveni yüksek çalışanlar ile talepler önceden görülmeli ve karşılanmalı” diye konuştu.  

İTT Global Logistics: 2020’de firmamıza bir Alman ortak gelebilir

Tırsan markasına büyük güven duyduklarını ifade eden  İTT Logistics Kurucu Başkanı Tekin Öztanık da,  “Tırsan’a güvenimiz tam ve bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadık. Bizi hiç yarı yolda bırakmadılar. Tank yıkama konusunda Türkiye’deki en yetkin firmayız. Bu nedenle, hep yabancı yatırımcıların ilgi odağında olduk. Yıllardır, görüşmeler yapıyorduk ama şu anda görüşmelerimizin sürdüğü bir Alman firmasıyla önümüzdeki yıl bir ortaklık anlaşması imzalayabiliriz” açıklamasını yaptı.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.