TIRSAN’dan Eyüp Lojistik’e dev teslimat

TIRSAN’dan Eyüp Lojistik’e dev teslimat

TIRSAN Treyler, Eyüp Lojistik’e 150 treyler satışı gerçekleştirerek, 2012 yılının en büyük teslimatını gerçekleştirdi. TIRSAN Treyler Samandıra...

TIRSAN Treyler, Eyüp Lojistik’e 150 treyler satışı gerçekleştirerek, 2012 yılının en büyük teslimatını gerçekleştirdi.

TIRSAN Treyler Samandıra Genel Müdürlük Merkezi’nde gerçekleşen törene TIRSAN adına Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Eyüp Lojistik adına Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık katıldı. Toplam 150 kayar perdeli tenteli araçtan oluşan satışla 2012 yılının en büyük treyler teslimatı gerçekleşti.

Törende konuşan Bartık, “Yapılan teslimatla 315 çekici ve 415 adet treylerimiz oldu. Bugün, Anadolu’daki lojistiğin gelişmesi için önemli bir adım daha atıldı. Bu karda kışta kıyamette yatırım yapıyoruz. Türkiye’nin üretime ihtiyacı var. Biz de, bu üretime destek vermek istiyoruz. TIRSAN ile işbirliğimiz 1997 yılında bayilik olarak başlamıştı. 2003’te bayilikten ayrılarak lojistik sektörüne odaklandık. Niye TIRSAN derseniz, biz yerli ürün almayı çok seviyoruz. Alırken doğru fiyatla alıyoruz. İşletirken düşük işletme sermayesiyle işletiyoruz. İkinci elde de rakiplere göre daha pahalı satıyorsunuz. Bu markayı yarattığı için Çetin Bey ile gurur duyuyoruz. TIRSAN dendiğinde her şey eşit olsa bile bir adım öndesiniz” açıklamasını yaptı.

TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ise TIRSAN’ın kuruluşunun 35. yılı olan 2011 senesinde çok başarılı bir süreç yaşadıklarını ve 2012 yılında da bunun sürmesini beklediklerini ifade etti. 2008’de Avrupa’da kriz beklenmesi ve 2010 yılında bu algının iyice netleşmesi üzerine batıya açılmaları gerektiğini ve oraya olan yatırımlarını arttırdıklarını ifade eden Nuhoğlu, Anadolu’ya olan yatırımları da ihmal etmeyerek Eyüp Lojistik’e yapılan teslimatın Anadolu lojistiğinin gelişimi için olumlu bir gelişme olduğunu söyledi.

Çetin Nuhoğlu ayrıca, TIRSAN çatısı altında kurulan TIRSAN Finans’ı yurtiçindeki yatırımcıların ihtiyaçlarını karşılamak üzere Ocak ayından itibaren hizmete soktuklarını açıkladı. Nuhoğlu, TIRSAN Finans’ın kısa bir süre önce tescil edildiğini ve 2.el alımlar için de geçerli olduğunu vurguladı. TIRSAN’da bir önemli değişiklik de, garanti sürelerinin bundan böyle iki yıla çıkarılması oldu.

5 MİLYON EURO’LUK YATIRIM

Eyüp Lojistik’e teslim edilen 150 adet treyler, özel olarak tasarlanmış. Toplam miktarı 5 milyon Euro’yu bulan araçların perdeli tip, kayar çatı gibi özellikleri bulunuyor. Araçlarda kapılar sağa sola açılabilme özelliğine sahip. Özellikle halı taşımaları için ideal. Yeni araçlarla yükleme boşaltmalar ¼ oranında kısalıyor.

BUS&TRUCK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.