TIRSAN'dan 16 araç teslimatı

TIRSAN'dan 16 araç teslimatı

Bursa Ağır Vasıta Sanayi, Sönmez Bustaş Uluslararası Nakliyat’a 6 adet DAF marka çekici ve 10 adet TIRSAN marka treyler teslimatı gerçekleştirdi. Teslimat...

Bursa Ağır Vasıta Sanayi, Sönmez Bustaş Uluslararası Nakliyat’a 6 adet DAF marka çekici ve 10 adet TIRSAN marka treyler teslimatı gerçekleştirdi.

Teslimat törenine Sönmez Holding Yönetim kurulu üyeleri Ali Cem Sönmez, Cemil Sönmez ile birlikte, Sönmez Holding CEO’su Hayati Çekiç, Sönmez Bustaş Uluslararası Nakliyat Genel Müdürü Fahrettin Arabacı, Bursa Ağır Vasıta Ltd. Şti. adına da şirket koordinatörü Ahmet Uğur ve ekibi katıldı.

Koordinatör Ahmet Uğur, törende yapmış olduğu konuşmada, Sönmez Bustaş Uluslararası Nakliyat’a, satışını gerçekleştirdiği ürünlerin firmaya hayırlı olmasını dileyerek, satış sonrasının satıştan çok daha önemli olduğunun bilinci ile hizmetlerine yoğun bir şekilde devam edeceklerini söyledi.

Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cem Sönmez de, müşteri ihtiyaçları doğrultusunda araç sayılarını 100’e çıkardıklarını, yatırımlarının devam edeceğini vurguladı. Sönmez, araçların üzerinde yer alacak Bursa’nın tarihi ve kültürel resimleri ile Bursa’yı tüm Avrupa’ya tanıtmayı hedeflediklerini kaydetti.

Bursa Ağır Vasıta şirket koordinatörü Ahmet Uğur, günün anısına Ali Cem Sönmez; Cemil Sönmez, Hayati Çekiç ve Fahrettin Arabacı’ya plaket takdim etti.

KISACA SÖNMEZ BUSTAŞ

Sönmez Bustaş Uluslararası Nakliyat 1977 yılından bu yana Bursa da faaliyet göstermektedir. 100 adetlik filoya sahiptir. 2010 yılında yurt içi taşımacılığa da başlamayı ve proje taşımaları yapmayı hedeflemektedir. Tenteli araçları yanı sıra, Frigorifik araçları ve depoculuk hizmetleri ile de müşterilerine nakliye ve lojistik çözümler sunmaktadır. Yeni yapmış olduğu yatırımlarındaki araçların tamamı Euro-5 özelliktedir.

BUS&TRUCK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.