TIRSAN'da CEO  ile yollar ayrıldı

TIRSAN'da CEO ile yollar ayrıldı

Konu ile ilgili TIRSAN Treyler AŞ’den yapılan açıklamada, söz konusu kararın Ömer Faruk Tezcan ile karşılıklı istişare sonucu alındığı belirtildi....

Konu ile ilgili TIRSAN Treyler AŞ’den yapılan açıklamada, söz konusu kararın Ömer Faruk Tezcan ile karşılıklı istişare sonucu alındığı belirtildi. Ö. Faruk Tezcan’a, TIRSAN Treyler AŞ’ye olan katkılarından dolayı teşekkür edilen açıklamada,Tırsan AŞ’nin bundan sonraki çalışmalarına, bugüne kadar edinmiş olduğu deneyimler ışığında, aynı güç ve kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

Bu arada, Tırsan AŞ Satış Sonrası Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan yapan Ferda Özmen de Daf TIRSAN Genel Müdürlüğü'ne getirildi.

TIRSAN AŞ’nin yeniden yapılanma çalışmaları çerçevesinde, Ferda Özmen’in görevine 23 Ağustos 2010 tarihiyle başladığının belirtildiği açıklamada, Özmen’in, DAF Tırsan AŞ Genel Müdürü olarak; merkez ve tüm şubelerdeki araç satış, 2. el satış, SSH, yedek parça, mali işler fonksiyonları ve tüm idari birimlerden sorumlu olacağı kaydedildi.

TIRSAN’daki bir diğer önemli değişiklikte, DAF TIRSAN AŞ Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan İbrahim Altun'un, Tırsan AŞ Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanması oldu. Altun; yurtiçi araç satış, büyük müşteriler, filo ve bayi yönetimi fonksiyonlarından sorumlu olacak.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.